Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE NATIONAL

  • 9.6
  • 8.7
  • 9.8
  • 9.8
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  February 07
  God og rask service
  January 26
  Did not have the car reserved, but nice staff offered alternatives.
  December 23
  1. Svært fornøyd med service ved innlevering, av mr. Sagin Balakumar. 2. Svært misfornøyd med et aspekt ved utlevering, ikke unikt for National men synes å være likt hos alle utleiere. Det forventes at man skal sjekke hver...
  Les mer

  Leiebil med National: en ledende bilutleier

  National Car Rental er en veletablert og velkjent bilutleier som fyller behovene til ferietakere, businessfolk og de som ofte er innom flyplasser i Nord-Amerika, Mellom-Amerika, Syd-Amerika, Karibien og Europa, i tillegg til store deler av Asia. National er et amerikansk selskap som holder til i Clayton, Missour og er eid av det populære selskapet Enterprise Holdings, som rangeres av Forbes som et av USAs største private selskaper, og inkluderer populære Enterprise og Alamo, så når du booker din leiebil med National, vet du at du er i gode hender.National leiebil - Auto Europe

  National ble grunnlagt av 24 uavhengige bilutleiere den 27. august 1947. Innen 2005 hadde selskapet ekspandert fra seksti avhentingslokasjoner i USA til mer enn 2 000 verden over. Det gir kunder med lite tid muligheten til å raskt velge deres kjøretøy (i samsvar med deres reservasjon og avtalte bilklasse) og bare kjøre fra flyplassen og sentrumslokasjoner. Ved å tilby slik en praktisk tjeneste, kombinert med bransjens første medlemskapsprogram, kjent som Emerald Club, blir National rangert som en av de mest pålitelige og effektive bilutleierne i verden. Dessuten ble National kåret til verdens beste bilutleier av Travel + Leisure Magazine og vant Business Travel News sin pris for beste rangering av en bilutleier. Med utmerkelser som dette er det ingen tvil om at National er en av de beste innen transportbransjen i verden, og at de stadig overgår kunders forventninger om sørvis, kvalitet og verdi.

  Som en av de markedsledende bilutleiemeglerne jobber Auto Europe svært tett med alle verdens ledende bilutleiere, med National på toppen av listen. Auto Europes prisgaranti betyr at du ikke finner billigere tilbud noen andre steder, og du kan dessuten kansellere eller endre bookingen din gebyrfritt opptil 48 timer før avtalt avhentingsstidspunkt. Gjennomsiktighet er et av Auto Europes hovedmål for hver eneste bilutleie, som betyr at alle vilkår og betingelser visest tydelig i alle trinnene av bookingprosessen. Auto Europe har over 24 000 avhentingslokasjoner i mer enn 180 land, inkludert Frankrike, Italia og Sor-Afrika, så uansett hvor du reiser i verden, må du huske å bestille din leiebil fra National gjennom Auto Europe.

  National bilutleie: Beste verdi fra en topputleier

  National er en høyt respektert og internasjonalt kjent merkevare som tilbyr den beste kombinasjonen av valg, bekvemmelighet og tidssparing for reisende som skal på ferie med familien eller businesstur et eller annet sted i verden. Som den offisielle bilutleieren for Professional Golfers' Association (PGA) i USA og ti store baseballag, inkludert verdenskjente Boston Red Sox, New York Mets og San Francisco Giants, kan du være sikker på at gjennom Auto Europe, vil National definitivt tilby det høyeste nivået av sørvis og kvalitet på markedet i dag. National har over tid blitt formet av Enterprise sine grunnleggende verdier basert på et bredt sett av verdsatte ledende prinsipper, et kulturelt kompass som hjelper selskapet å posisjonere seg helt på toppen av industrien. Disse hovedområdene definerer ikke bare planleggingen og målsettingen, men gir også en strategisk plattform for selskapets mål innen bedriftsansvarlighet.

  National er dedikert til å promotere langtidsvekst gjennom økonomiske initiativ som involverer ansettelse, lokale støttemidler, globale filantropiske direktiver og bærekraftige transportvalg basert på en bærekraftig tilnærming til driften, samtidig som de samarbeider med diverse selskaper, agenturer og organisasjoner for å hjelpe dem møte deres respektive mål. Gjennom Enterprise Holdings, har National også forpliktet seg til å sette langtidsmål og årlige prioriteringer som reflekterer deres globale drift. Dette flerfunksjonelle utøvende organet inkluderer departementsoverhoder og fageksperter som sammen vurderer påvirkningen av Nationals drift for å finne ut måter å redusere kostnader, samtidig de etterlater et positivt avtrykk på samfunnene det betjener.

  Velg National for en unik opplevelse med leiebil

  National har Enterprise Holdings i ryggen, og tilbyr omfattende transportløsninger for reisende over hele verden. Selskapet er en del av en omfattende businessportfolio som består av en rik kombinasjon av billeie- og bildelingstjenester, lastebilleie, bedriftsflåtestyring og bilsalg som genererer over 30 milliarder dollar i omsetning i året. National og sine søsterbedrifter Enterprise og Alamo operer faktisk med over to millioner kjøretøyer fordelt på over 500 ulike merker og modeller for tiden er i sirkulasjon verden over.

  Gjennom deres integrerte globale nettverk av uavhengige regionale underselskaper og franchiser, opererer National (og paraplyselskapet Enterprise Holdings) mer enn 10 000 by-, og flyplasslokasjoner i over 100 land, som gjør dem til en av verdens største bilutleiere målt etter flåte og årlig omsetting, og dermed plasserer det nær toppen av den globale reiseindustrien, over mange andre bilutleiere, flyselskaper og de fleste cruiseselskaper, hoteller, turoperatører og online reisebyråer. Med National i førersetet av Enterprise Holdings produktportfolio, har de en unik kundesørvis og global bedriftsansvarlighet.