Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE THRIFTY

  • 7.8
  • 7.1
  • 8.5
  • 9.1
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  May 26
  Bilen var ikke vasket og vi fant noen småriper og ei rose i frontruta og et hull i...
  May 25
  Thrifty i Chicago nektet å leie ut bilen som jeg hadde betalt for gjennom Auto Europe, fordi kortet jeg hadde betalt bilen med ikke virket i deres maskin for å betale depositum. Null fleksibilitet, null vilje til andre...
  May 16
  Var litt stresset da vi kom til skranken...Personnel var tålmodig og ga oss alle info vi trengte.. Kan anbefales
  Les mer

  Leiebil med Thrifty: den perfekte leieopplevelsen

  Thrifty leiebil - Auto EuropeThrifty ble grunnlagt i 1958, og har de siste tiårene vokst seg store gjennom å øke tallet på kontorer, inkludert franchiselokasjoner. Sammen med Dollar, ble selskapet kjøpt opp av Chrysler Corporation i 1989 og i november 2012, og i 2012 av Hertz Corporation, som for tiden operer med merkene Hertz, Dollar og Thrifty.

  De er velkjent for å gjør bilutleieprosessene strømlinjeformet, og har hovedkvarter i Estero, i solskinnsstaten Florida. Siden begynnelsen har selskapet vært et av de største bilutleieselskapene i verden, og er i dag en viktig del av den globale bilutleieren ansvarlig for 11 000 lokasjoner i Europa, USA, Syd-Amerika, Australia, Afrika, Midtøsten, New Zealand og det fjerne østen.

  Thrifty bilutleie: Beste verdi fra et ledende merkevare

  Sammen med sine søstermerker - Hertz, Dollar og Firefly - er Thrifty en av de mest gjenkjennelige av de internasjonale bilutleierne og en som betjener kostnadsbevisste business- og fritidsreisende. Med sitt fokus på billeie med mye verdi for pengene, er en leiebil med Thrifty alltid tilgjengelig til fantastiske priser lurt plassert i Europa, USA, og mer.

  For det voksende tallet på folk som ser etter et veldig bra leiebiltilbud fra en etablert internasjonal utleier, kan de være trygge på at det er en Thrifty-desk der du planlegger å reise. Og når det kommer til kjøretøysutvalget, så har Thrifty alt fra moderne, økonomiske og kompakte biler for bysightseeing til robuste SUVer og vans som kan erobre de all slags terreng.

  Auto Europe har hjulpet reisende å leie bil i alle verdens kriker og kroker sinen 1954. Med å jobbe med alle topputleierne, inkludert Thrifty, tilbyr vi våre kunder med høykvalitets leiebiler og den beste kundesørvisen til de garantert laveste prisene. Auto Europe har etablert veldig gode samarbeid i den globale bilutleieindustrien, særlig med the Hertz Corporation, så vi er sikre på at du blir mer enn fornøyd med leiebilopplevelsen din med Thrifty. Hvis du trenger hjelp med reservasjonen din eller tips til hva du skal gjøre når du ankommer destinasjonen din, ikke nøl med å kontakte våre prisvinnende leiebilspesialister som du kan nå ved å ringe +49 89 120 89 270 eller ved å sende oss en epost.

  Det unike med en bilutleie fra Thrifty

  Uansett hvor du skal finner du den rette leiebil med Thrifty klar for bilturen du skal på. Med Thrifty er du garantert å å ankomme raskt, behagelig og med stil, uansett hvor du skal, fra store metropoler som New York og London til verdens travleste flyplasser og togstasjoner. Thrifty er alltid der for å tilby deg de beste tilbudene og det største utvalget av kjøretøyer, inkludert Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Hyundai, Jeep og Lincoln.

  Som en viktig del av the Hertz Corporation, tilhører Thrifty et suksessrikt og veldig solid selskap med sine røtter godt etablert i hjertet av den internasjonale bilutleieindustrien. Hertz og sine forgjengere har vært i bilutleieindustrien siden 1918 og er en av verdens største og mest aktive bilutleiere på flyplasser og i bysentrum. Og med et så stort nettverk av lokasjoner over hele verden, inkludert de viktigste europeiske markedene (hvor selskapet holder til på rundt 150 større flyplasser), har det en unik posisjon til å tilby millioner av leiere med førstehåndserfaringer og kjøre de mest drivstoffeffektive modellene tilgjengelig. Thrifty er en viktig del av dette multinasjonale selskapet og står på for å gi global tilgang til bærekraftige løsninger for fremtiden.

  Thrifty er velkjent for å forenkle og legge til rette prosessen med å leie bil, men det er ikke det eneste som er effektivt med deres kjøretøyer. Selskapet er dedikert til å gi global tilgang til et voksende tall på drivstoffeffektive kjøretøyer som igjen lar Auto Europes kunder ha mindre utslipp for å gjennom bærekraftig mobilitet. Thriftys langtidsplan er derfor å tilby alle sine kunder mer praktiske valg for deres fremtidige billeier med å redusere miljøavtrykket av reise på veien på populære destinasjoner over hele verden, samtidig som det gir store kostnadsbesparelser når det kommer til drivstoff.