Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Åtte severdigheter du ikke må gå glipp av i Italia

  Italia er et fantastisk flott land med fasinerende historiske bygninger, vakre monumenter, antikke etruskiske og romerske ruiner. Når du skal planlegge din Italia-ferie så har du med andre ord mer enn nok å velge mellom. Nedenfor har vi listet topp-8 monumenter som man bør se når man er i Belle Italia!

  Fontenen Trevi, Roma

  Fontenen Trevi, La Fontana di Trevi, er en av de mest imponerende og vakre severdighetene i Roma, og den tiltrekker tusenvis av besøkende hver dag. Fontenen er meget vakker med sine marmorskulpturer og krystallklart vann. Dersom du kaster en mynt over skulderen så sies det at du forsikrer deg om at du kommer tilbake til Roma en gang i fremtiden. Hvis du ønsker hell i kjærlighetslivet så kaster du to mynter. Det kan være lurt å dra til fontenen tidlig om morgenen eller sent om kvelden for å unngå folkemassene.

  Colosseum, Roma

  Colosseum i Roma er en av de mest imponerende byggverkene fra antikken, og nesten et obligatorisk stopp hvis du er i Roma. Ta en guided tur inne i Colosseum og lær deg mer om antikkens Roma, gladiatorene, de eksotiske dyrene og den imponerende arkitekturen.Det kan være lurt å booke turen på forhånd. Se opp for overprisede suvenirer som blir solgt utenfor Colosseum og folk i gladiatorkostymer som tar bilder med folk for å så kreve penger.

  Katedralen Duomo Milano

  Duomo Milano er en meget vakker gotisk katedral i Milano, og som er dedikert til jomfru Maria. De høye spirene og den utsmykkede fasaden er rett og slett fantastisk, og hvis du besøker det gamle dåpskapellet under katedralen så kan du lære deg mer om katedralens historie.

  Broen Ponte Vecchio, Firenze

  Firenze har en berømt bro fra middelalderen, nemlig Ponte Vecchio. Broen er meget vakker og er en av de mest besøkte turistattraksjonene i romantiske Firenze. Langs med broen er det fortsatt butikker, akkurat som i gamle dager. Forskjellen er at der det en gang var slaktere er det nå smykkebutikker og suvenirbutikker

  Sukkenes bro/Dogepalasset

  Venezia har utallige monument og severdigheter. En av de mest berømte er Dogepalasset (Palazzo Ducale) og Sukkenes bro (Ponte dei Sospiri). Sukkenes bro forbinder palasset med fengselet, og det sies at turen over broen ga fangene en siste sjanse til å se byen før de ble satt i fengslet. Den hvite kalksteinsbroen og det vakre palasset er vel verdt å få med seg, enten i en gondol eller til fots.

  Det skjeve tårnet i Pisa

  Dette tårnet er en av de mest besøkte severdighetene i Italia. Noen mener kanskje at tårnet er en turistfelle (spesielt med det obligatoriske se-jeg-holder-tårnet-oppe-med-hånden-bildet), men dette spesielle arkitektoniske mesterverket er verdt å se med egne øyne. Tårnet er omringet av vakre bygninger, og Pisa er en flott dagstur fra Firenze eller andre toskanske byer. Bruk en time eller to på å utforske tårnet og ta morsomme bilder, for å så dra inn til Pisa der du kan spise en god lunsj.

  Katedralen Santa Maria del Fiore, Firenze

  Cattedrale di Santa Maria del Fiore er en av mange severdigheter i Firenze.Katedralens utside er kledd i fargerike, dekorative marmorplater. Veggmaleriene inne i katedralen, klokketårnet Giotto´s Campanile og kuppelen med det røde taket er med på å gjøre dette til en meget vakker severdighet. Deler av katedralens krypter er åpne for offentligheten.

  Slottet Castel Sant´Angelo, Roma

  Denne uvanlige, sylinderformede bygningen er en av Romas mest interessante monument, og har spilt en betydende rolle i katolisismen, italiensk politikk og i italienske skandaler.Slottet er også kjent som Hadrian´s Mausoleum, da den ble bygget av den romerske keiseren som en gravplass til seg seg. Den ble senere brukt som både et fort og et slott til pavene. Det er en gangvei som forbinder Sant´Angelo med Vatikanstaten, og har gjennom tidene vært en fluktrute for pavene.

  Utforsk Italias beste severdigheter med Auto Europe

  Med en leiebil i Italia kan du utforske alle landets utrolige severdigheter, store som små!I tillegg til leiebiler så kan Auto Europe også tilby et utvalg av luksus leiebiler, bobiler og til og med langtids leieavtaler! Ring oss i dag og kom deg av gårde på din livs ferie i Italia!

  Bloggsøk


  Kategorier