Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Road Trip konkurranse og Road Trip ideer

  Auto Europe sin road trip konkurranse ble nylig avsluttet. Vi spurte hvem du ville reist på road trip med og hvorfor, og André Hjort gikk av med seieren med sitt innlegg: «Vil gjerne på ROAD TRIP med Amalie! Fordi vi fortjener en weekend bort denne våren”.André har vunnet et gavekort på bilutleie til en verdi av 80 EUR for å kunne reise på road trip med Amalie i sommer. Vi gratulerer og ønsker dere en kjempefin tur sammen! Vi gleder oss til å høre hvor ferden skal gå.Det er mye å tenke på før man skal legge ut på en lengre bilferie; du skal reise i flere dager – kanskje også uker. Det er viktig at du pakker nok av klær og utstyr til å ha det komfortabelt på reise uten å fylle bilen for mye. Ved å lese våre beste road trip tips er du godt på vei mot den perfekte bilferien.Pass på at du planlegger ruten nøyaktig og forbereder utstyr og underholdning for små og store. Det finner uendelige muligheter for spennende bilferier over hele verden, og spesielt sør i Europa.

  Spania

  Spania er et topp valg for en road trip enten man reiser som familie med barn, alene eller som par. Du finner mange gode ideer til road trips i Spania på våre sider her. Besøk vakre gamle byer som Oviedo og de spennende regionene Galicia, Cantabria, Castile og León, som tilbyr mange fine og spennende reiseveier, god mat og spennende kulturopplevelser. Du reiser gjennom et landskap med vakre fiskelandsbyer og grønne elvedaler. Nord-Spania byr på uforglemmelige omgivelser du vil drømme om å se igjen. Her vil du kunne se de berømte Picos de Europa med sitt yrende dyreliv. Stedet er også hjem til en av verdens dypste huler - Torca del Cerro som er omtrent 1524 meter dyp. Oviedo er også på den historiske pilgrimsruten fra øst til vest over Asturias til Lugo i Galicia før den går videre sørover til Santiago de Compostela der du kan besøke St. Jakobs alter.

  USA

  For en mer tradisjonell road trip opplevelse må Route 66 nevnes og anbefales! Denne berømte ruten går rett gjennom USA fra Chicago til Santa Monica i California. Ruten er over 4000 km lang, og hadde allerede vært åpen i ni år da Nat King Cole gjorde veien udødelig i sin populære sang fra 1946 “(Get Your Kicks on) Route 66». Veien har siden trukket turister fra hele verden. Denne ruten er en barndomsdrøm for mange reisende. Route 66 gir et nostagisk blikk på USA med utallige forlatte bensinstasjoner, diners, truck stops og slitne moteller. Du reiser gjennom hele 8 stater mens landskapet endrer seg rundt deg.

  Skottland

  Like minneverdig og vakker er reisen gjennom de skotske highlands. En spektakulær reise fylt med vakker natur og spennende historie. Reis mellom spektakulære fjelltopper og tåkelagte innsjøer og gamle skoger. De skotske highlands byr på en spennende road trip full av kulturopplevelser og et vakkert landskap. Besøk Lochness og se etter Nessie, stopp i Iverness og Durness på veien.

  Australia

  Dersom en reise til Australia er på ønskelisten anbefaler vi en road trip langs Great Ocean Road, en 290 km lang reise langs noen av verdens mest spektakulære kystlandskap. Reis gjennom gamle småbyer og se det ekte Australia; lær å surfe, besøk viltreservater eller prøv deg på snorkling. Fortsett nedover de langstrakte veiene etter hvert stopp, helt på egne premisser. Se etter Twelve Apostles, en storslått gruppe med steinpillarer som er 55 meter og er et absolutt geologisk høydepunkt lags kysten som kalles Shipwreck Coast grunnet de hundrevis av havariene som skjedde her under koloniseringen på 1800 tallet. God tur!

  Bloggsøk


  Kategorier