Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Den perfekte Roadtrip

  Mange drømmer om å dra på en ekte roadtrip i USA eller Canada. Men hvor skal du begynne å planlegge?

  I dette blogginnlegget skal du få litt starthjelp.Det første du må gjøre (og kanskje det mest morsomme) er å planlegge ruten. Er det noen steder/byer du vet du vil innom på veien kan det være et godt sted å begynne. Lag en liste over byer og se etter gode ruter mellom dem. Klikk her for våre kjøreguider for USA og Canada. Kanskje det er noen spennende ting å se på veien som du kan få med deg eller et sted de selger god mat og drikke, kanskje et shoppingsenter? Et stopp her og der på en lang biltur er viktig både for å strekke på beina, for å ta en kaffe eller bare for å se seg rundt.Ta deg nok tid! Planlegg nok tid på turen til at dere kan stoppe. Det er kjedelig å måtte kjøre rett forbi steder dere gjerne vil se på grunn av en tidsklemme.Vær realistisk i forhold til mye du vil kjøre hver dag (husk at det skal være en ferie). Å sitte timevis bak rattet hver dag blir fort kjedelig selv om du liker å kjøre.Ikke glem å planlegge stopp på veien og gi deg selv god tid i tilfelle det skulle være treg trafikk eller veiarbeid et sted. Forvent det uventede.

  Auto Europes Gold Rate

  Dette tilbudet er som skapt for roadtrip! Med Gold Rate kan du få mange fordeler som for eksempel første tank gratis, og tre ekstra sjåfører. Å kunne bytte på å kjøre er en stor fordel på en slik tur. Vår infographic om Gold Rate finner du her.Bestem deg for hvordan dere skal overnatte. På hotell? Skal dere campe? Husk at dersom dere skal ha med telt og campingutstyr trenger dere gjerne mer plass i bilen. Pass også på at det er lov å campe der dere slår opp teltet dersom det ikke er noen campingplass der.

  Tenk nøye over hvilken bil du skal leie

  Å dra på roadtrip med en bil som er stappfull hver gang alle passasjerer og bagasje er på plass er ikke hyggelig. Husk at dere skal tilbringe mye tid i bilen og litt alburom er helt nødvendig.Ikke glem å dokumentere turen. Skriv en journal sammen, spar på biletter og utklipp og ta masse bilder. Det blir morsomt å se tilbake.

  Bloggsøk


  Kategorier