Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Bilvask-alternativer - velg din favoritt!

  Gjør deg klar for de beste bilvask-alternativer! Med våren rett rundt hjørnet er det tid for en god vårrengjøring! Tross alt, er dette den beste tiden av året for å ta en helgetur, bilferie eller kort pause. Dra ut i naturen eller pè en fantastisk kystveitur som Côte d'Azur. Det er mange måter å få 'baby' tilbake i form. Her er Auto Europes beste bilvaskalternativer for deg.

  Klassisk bilvask med såpe, slange og svamp i innkjørselen

  I gamle dager var det et spørsmål om stolthet å ha bilen i en perfekt skinnende tilstand og folk brukte enkelt vaskemiddel og vann. I dag er det et bredt utvalg av forskjellige væsker for å få de beste resultatene. For å unngå problemer med naboer, sørg for å sjekke om det at du vasker bilen din kan være et irritasjonsmoment for noen. Parkere den på en måte der du har god plass, slik at du lett kan gå rundt bilen og bruke en vannslange for å vaske ned væsken.

  Automastisk bilvask

  Automatisk bilvask overlater ingenting til tilfeldighetene, og er perfekt utstyrt for å gjøre bilen din skinnende som ny. På smarte maskiner bare velger du et vaskeprogram etter din smak, betaler og overlater resten til maskinen. Avhengig av bilvask, sørg for at du har enten gått ut av bilen, eller forblir i bilen når du forlater giret i fri. Etter bilvask kan du velge for den perfekte polish å gjøre bilen skinnende. Du kan også velge å bringe den til garasjen, der de har omfattende og profesjonelle programmer for å rydde selv de verste flekker og smuss fra kjøretøyet; men dette alternativet er langt mer kostbart enn en automastisk bilvask.

  Vask uten vann, Innovativt og Miljøvennlig

  Hvis du er bekymret for miljøet, kan du prøve å unngå å vaske bilen helt. Dette er neste generasjons bilvask, noe som sparer deg for tid og er bedre for miljøet. Det er mulig å velge en manuell rengjøring og tørking, og gjøre litt polering i prosessen. Ved å bruke en microfiber klut kan du enkelt og raskt fjerne skitt. Selskaper tilbyr tidsbesparende og miljøvennlige pakker.. Bilen vil bli som ny i løpet av to timer.

  Vask din leiebil

  Hva med under ferien? Du er ikke i stand til å returnere leiebilen i samme tilstand som du mottok den? Du tror at dette er ansvaret til utleiefirmaet? Tenk igjen! Dette kan være en svært kostbar misforståelse, uansett om du reiser i Spania, Italia, Frankrike eller andre steder. For å unngå store gebyr, sørg for å fjerne avfall, sand og skitt fra leiebilen. Avhengig av land og bilutleiefirma kan rengjøringsavgifter variere fra 200 kroner til ca 1500 kroner for omfattende rengjøring. Når du henter din leiebil før du forlater utleiestasjonen, sørg for å sjekke bilen, innvendig og utvendig. Se etter flekker og riper, og sørg for å gi melding til bilutleiefirma hvis du finner noe som ikke var merket på check-out skjemaet.Auto Europe vil gjerne hjelpe deg når som helst hvis du trenger mer informasjon om leiebil.

  Bloggsøk


  Kategorier