Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Høst i Europa - Fem fine familieferier

  Høsten i Europa er utrolig vakker, og på denne tiden av året er det også billigere flybilletter, billigere hotellrom og et mer behagelig klima. Tempoet senkes etter en travel sommersesong og hele Europa får en mer avslappet atmosfære. Du vil enkelt kunne utforske små og store byer slik at du virkelig kan fordype deg i den Europeiske kulturen.Nyt av den spektakulære høstsesongen i Toscana, eller spis fersk frukt og drikk vin i Loire-dalen i Frankrike. Kanskje turen vil gå til strendene og byene på den spanske øya La Gomera?Dra til en europeisk by med familien i høst, og nyt av milde temperaturer, fargerike landskaper og fraværet av turister! Les mer om våre topp-fem familiedestinasjoner i Europa og bli inspirert:

  Toscana, Italia

  Italia er en av Europas mest populære byer og en drømmedestinasjon for mange.Hvorfor dra til Italia under sommermånedene når neste hver eneste feriedestinasjon i landet er stappfull av turister og det er slitsomt høye temperaturer? Du bør heller dra hit under høsten! Toscana er en super destinasjon for livsnyteren som liker varme, men milde temperaturer, og som foretrekker den avslappede atmosfæren som kommer etter at sommerturistene har dratt. I landets sørlige deler er det fortsatt behagelig vær under høsten, og under september og oktober er det mange spennende festivaler og begivenheter, blant annet matfestivaler. Den matinteresserte bør besøke regionens vingårder og smake på den lokale vinen og olivenoljen. På grunn av det varme klimaet så vil det ikke være like fargerike trær som det er i Nord-Europa på denne tiden, men årstiden er fortsatt meget flott i Toscana, vi lover!

  Loire-dalen, Frankrike

  Når høsten kommer til Loire-dalen, Val de Loire, begynner bladene på vinrankene å gå fra grønne nyanser til gult, brunt og oransje. Sett deg ned på en koselig restaurant og nyt av et glass fruktig vin på en solskinnsdag mens du ser utover vingårdene der druene blir høstet. Hvis druer og vin ikke står på ferieplanen så finnes det mange slott i regionen som dere kan besøke, for eksempel Château de Chenonceau som har vært hjemmet til blant annet kongen Henry II og dronningen Catherine de Medici. Du kan også leie en båt og ta en tur ut på elven Cher, besøke grottene Troglodyte eller ta koselige sykkelturer, gåturer og kanoturer i den flotte dalen. Ta turen til Val de Loire denne høsten og spis god mat på de mange bra restaurantene, utforsk alle severdighetene og sov godt på flotte hotell.

  La Gomera, Spania

  Spania er kjent for å være en populær sommerdestinasjon, men når turistene drar og temperaturene synker så beholder landet sin sjarm, noen som gjør høsten til en av de beste tidspunktene å besøke landet. Dersom du vil ta en dukkert er dette fortsatt mulig under høsten! La Gomera, en av de spanske Kanariøyene, er en vulkanøy der det nesten kan bli litt for varm under sommeren, men som har perfekte temperaturer under høsten. På denne vakre øya finner du nasjonalparken La Garajonay som er på Unescos verdensarvliste.Her kan du se mange dyr mens du navigere deg gjennom ravinene og skogsområdene i det forhistoriske landskapet. Denne relativt uberørte øya har også mange strender, byer og daler som ikke går i høstdvale selv om sommersesongen går mot sin slutt.

  Zakopane, Polen

  Kom deg unna de stressende byene og ut på den polske landsbygda! Zakopane er en av Polens mest populære vinterdestinasjoner, men rett før sesongen skifter over til vinter er dette et perfekt sted for å nyte av den fargerike høsten. Ta inn på en av de vakre hyttene fra middelalderen som er blitt omgjort til hotell. Noen er også blitt omgjort til museum.Zakopane og de nærliggende fjellområdene er det perfekte stedet for lange gåturer, og etter en dag med fysisk aktivitet kan du ta turen ned til byen og nyte av et godt polsk måltid.

  Black Forest, Tyskland

  Høstsesongen i Tyskland kalles Goldener Oktober, som betyr at høsten her er gylden og vakker. Det beste stedet å oppleve høsten i Tyskland er i forhistoriske og 11.91400 hektar store store Black Forest (Schwarzwald på tysk) som er en favoritt hos naturelskere og eventyrere. Skogen er så tett at grantrærne blokkerer ut nesten alt sollys, derav navnet Black Forest. Black Forest sin spennende historie, som inkluderer varulver, hekser og magikere, setter garantert i gang fantasien til både store og små!I Black Forest finner du også Tysklands største fossefall, Triberg Wasserfälle, og her kan du lære deg mer om de nåværende truslene skogen står innfor. En tur til dette skogsområdet vil bli en ferie familien sent vill glemme!

  Opplev høstens eventyr sammen med Auto Europe

  Når du har valgt ut dine favorittdestinasjoner i Europa denne høsten så er det på tide å planlegge reisen. Ring Auto Europe så hjelper vi deg med å booke en leiebil på din destinasjon.

  Bloggsøk


  Kategorier