Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Mil etter mil på motorveien

  Å reise hjelper for det meste. Hvis du skal finne deg selv – dra på reise. En ferie hjelper oss alle til å se klarere. Dagene er lengre og våren er her, og lenger nede i Europa er den kommet lenger en hjemme i Norge. Våkn fra vinterdvalen og la solen varme kroppen på veien til nye eventyr!Denne gangen tar vi deg med på road trip i Tyskland. Mil etter mil med motorvei. Med et stort nettverk velholdte veier er Tyskland det perfekte stedet å kjøre for fullt. Mange deler av veiene har fartsgrenser, men det er de delene som ikke har det vi bryr oss om; Den beryktede Autobahn! Har du ikke kjørt her før er det noe å planlegge i vår eller sommer. Legg deg i venstre fil og kjenn suget i magen. Du kan også leie en luksusbil hos oss og se barndomsdrømmen om en Ferrari eller Porsche oppfylt.Du vil kjøre gjennom byer og vakre naturlandskap som vil ta pusten fra deg! Reisen begynner i Köln, Tysklands 4. største by. Monumenter, kulturliv og karneval står i høysetet.

  Neste dag tar deg bort fra de travle byene når du kjører gjennom småbyer mot Bremen og Hamburg for dag 4. Pass på at du tilbringer litt tid i hamburg og nyt gatene og livet i denne herlige byen, siste stopp før Berlin, Rostock og Potsdam.

  Berlin er et mekka for kunstnere fra hele verden. Iggy Pop, David Bowie, U2, og Rufus Wainright har alle bodd her. Berlin ønker deg velkommen med en avslappende atmosfære og starter våren med et smell.Les gjerne våre Road Trip guider for flere ideer, du kan også når som helst kontakte oss for hjelp til å booke riktig leiebil på +47 219 54 186 .

  Bloggsøk


  Kategorier