Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  UNNSLIPP VINTEREN MED AUTO EUROPE - INFOGRAPHIC

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Unnslipp vinteren med Auto Europe

  Sommeren er forbi og vi går nå mot vinter. Selv om det er mange som så vidt kan vente på at vintersesongen skal starte, så er det også mange som ikke gleder seg til den kalde årstiden. Mørker og kulde gjør at vi holder oss mye innendørs, skrur opp varmen og teller ned dagene til våren kommer. Men det er håp! Det finnes steder med varmt og behagelig vær om vinteren, og vår infographic kan fortelle deg hvor!

  Auto Europe tilbyr leiebiler over hele verden. Dette betyr at du kan velge mellom 24 000 destinasjoner i 180 land verden over. Har du lyst på en vinterferie med det lille ekstra? Da bør du velge en av våre eksklusive luksusbiler. Book på vår hjemmeside eller kontakt vårt booking-team.

  1. Florida - Gjennomsnittlig badetemperatur 24°

  Det er en grunn til at denne amerikanske staten kalles "the Sunshine State". Temperaturene er herlige her i slutten av året og sjansene for regn og tornadoer er lavere enn om sommeren. Lei en bil i Miami eller Orlando så du enkelt kan besøke Everglades.

  2. Dubai - Gjennomsnittlig badetemperatur 23°

  Dra til Dubai for ekte sommerfølelse! Om sommeren er temperaturene nesten ikke til å holde ut, men om vinteren er klimaet helt fantastisk. Besøk Jumeirah Moskeen, gå på shopping på en av byens mange markeder eller nyt utsikten fra verdens høyeste bygning, Burj Khalifa.

  3. ABC øyene - Gjennomsnittlig badetemperatur 25°

  Unnslipp vinteren i Karibien! Opplev Arikok National Park i Aruba med en SUV from Auto Europe. Se verdenen under vann ved å kjøre gjennom Bonaire, eller besøk bysenteret i Willemstad ii Curacao, som er på UNESCO verdensarvliste.

  4. Mexico - Gjennomsnittlig badetemperatur 26°

  Maya folket pleide å bo på Yucatan halvøya, og den er kjent for å ha det varmeste klimaet i Mexico. I nord finner du Chichén Itza, en av verdens sju underverker. Du kan også nyte lange spaserturer på de vakre strendene i Cancun på halvøyas østside.

  5. Egypt - Gjennomsnittlig badetemperatur 22

  Utforsk Egypt på sitt beste med en leiebil fra Auto Europe! Ettersom temperaturene kan ligge på under 20° om vinteren i nord anbefales områdene i nærheten av Rødehavet.

  6. Kanarieøyene - Gjennomsnittlig badetemperatur 19°

  Hovedstaden på Gran Canaria, Las Palmas, er en flott vinterdestinasjon takket være de stabile temperaturene. Besøk Timanfaya Nasjonalpark eller El Golfo. Windsurfinere bør besøke Fuerteventura og dra nytte av de gode vindforholdene.

  Unnslipp vinteren med Auto Europe