Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  UVANLIGE SKIDESTINASJONER

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Skidestinasjoner utenom det vanlige | Auto Europe

  Holder du på å planlegge årets skiferie? Europeere drar som oftest på skiferie til populære skianlegg i land som Østerrike, Sveits og Frankrike. Det er også mindre kjente skianlegg i Europa, for eksempel i Andorra, Tyskland, Italia, Norge og Sverige. Disse destinasjonene er oftest assosiert med kalde vintre og flott skiføre, men hvorfor ikke prøve noe nytt i år? Hva med en skiferie et varmere sted som Kypros eller Sicilia? Vi har gjort en liste over destinasjoner der du aldri skulle kunne tro at det er mulig å stå på ski, og som du kanskje ikke i det hele tatt forbinder med snø og kulde.

  SÅrets skisesong nærmer seg! Har du lyst til å prøve en ny skidestinasjon i år? Da bør du lese videre!

  1. Troodos fjellene, Kypros

  Olympus på fjellkjeden Troodos har snø fra jul til påske, noe som gjør at man kan kjøre både alpint og langrenn her. Er du en nybegynner på ski? Start med noen timer på skiskolen!

  2. Etna, Italia

  Har du lyst til å kunne skryte av at du har stått på ski på Europas mest aktive vulkan i  Italia? Det er mulig å stå på ski både på nord- og sørsiden av Etna. Rapporter indikerer at de største farene ikke er snøskred eller vulkanutbrudd, men tordenværet som kommer av den turbulente luften ovenfor vulkanen. Tør du å ta turen hit?

  3. Mount Buller, Australia

  Buller er en av mange skianlegg i Australia. Du finner det største skianlegget 250 km nord-øst for Melbourne. Skianlegget er 3 km² stort med 25 heiser og lange bakker. Takket være moderne snøkanoner så er man garantert snø under juli, august og september.

  4. Dubai, De Forente Arabiske Emirater

  Midtøstens første innendørs skianlegg, som er 22500 kvadratkilometer stort, ligger i en av verdens største kjøpesentere. Her bor det også pingviner som kommer ut og leker med gjestene flere ganger daglig!

  5. Nord- og Sør-Afrika

  I Afrika så er det et antall skianlegg, og du kan du stå på ski både i nord og sør. I Atlasfjellene, Marokko, så finner du 15 km med bakker. Sør-Afrika har et skianlegg med snø 10 måneder om året!

  6. Himalaya, India

  I Gulmarg, India, så kan du stå på ski på Himalaya som er kjent for å være en av de mest snørike områdene på jordkloden. En gondolheis tar deg til toppen (4000 moh.), og så er det bare å suse nedover det upreparerte terrenget. OBS: Se opp for apene!

  Auto Europe står klar til å hjelpe deg med din neste booking av en leiebil. Enten du skal til Østerrike eller Sicilia så kan vi skreddersy din leie slik at den passer dine reiseplaner. Gå online og bruk vår søkemotor eller ring oss på vårt +49 89 120 89 270.

  Infographic: Skidestinasjoner utenom det vanlige