Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ BOLOGNA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Bologna flyplass med Auto Europe

  Bologna er en historisk by som ligger ved foten av Apennine-fjellene. Bologna har en av Italias mest sjarmerende gamlebyer og her ligger også det eldste universitetet i Europa. Et stort antall Guide Michelin-restauranter, bra museer og historiske severdigheter gjør at man aldri har en kjedelig stund i byen. Book din leiebil fra Bologna flyplass hos Auto Europe og få det meste ut av din reise i den italienske regionen Emilia-Romagna. Bruk vår søkemotor til venstre for å se våre flotte biler til billige priser!

  Flyplassinformasjon

  Bologna flyplass (BLQ)
  Offisielt navn: Aeroporto di Bologna-Guglielmo Marconi
  Engelsk navn: Bologna Guglielmo Marconi Airport
  Adresse: Via del Triumvirato, 84, 40132 Bologna, Italia
  Beliggenhet: Flyplassen ligger 6 km nord-vest for sentrale Bologna.
  Flyselskaper: Air France, Aeroflot, Alitalia, Austrian Airlines, Germanwings, Iberia, KLM, Lufthansa, Meridiana, Neos, Pegasus Airlines, Royal Air Maroc, Scandinavian Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, Tunisair og Wizz Air.

  Terminaler

  Flyplassen har én terminalbygning med tre etasjer. Ankomsthallen og avgangshallen (innsjekking-skrankene) ligger i første etasje. Sikkerhetskontrollen og boarding-gatene finner du i andre etasje.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Bologna flyplass er enkelt. Bilutleieskrankene ligger i første etasje. Når du har hentet din bagasje så går du til bilutleieren som står på din Auto Europe-voucher. Ha din voucher, førerkort og kredittkort klar for fremvisning. Depositumet blir tatt fra sjåførens kredittkort. Les gjennom og signer leieavtalen, og sjekk at alle eventuelle skader på bilen er registrert. Hvis ikke, si ifra til utleieren. Leiebiler hentes og leveres på Level -1 i P2 og i første etasje i P3.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis Man-fre: 08:00-23:30, Lør-søn: 08:00-22:30
  Budget Man-fre: 08:00-23:30, Lør-søn: 08:00-22:30
  Europcar 07:45-23:59
  Firefly 08:00-23:00
  Goldcar 08:00-23:00
  Hertz 08:00-23:59
  InterRent 08:00-22:00
  Sixt 08:00-23:00
  Thrifty 07:45-23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Flyplassen har tre etasjer med alle fasiliteter du måtte trenge. Valutakontor og turistinformasjon finner du i første etasje. Taxfree-butikker, bokhandler, butikker og restauranter finner du både i første og andre etasje. I tredje etasje finnes det også et antall spisesteder.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Bil
  Å kjøre til flyplassens fra sentrale Bologna tar rundt 20 minutter uten trafikk. For å kjøre fra Bologna til flyplassen så lønner det seg å ta ringveien som går rundt sentrum for å så følge skiltene til flyplassen som ligger like ved motorveien A14. Om du kommer fra Modena eller Parma så følger du A1 og når du kommer til Bologna tar du avkjørselen til A14. Kommer du fra Firenze så tar du A1 nord til Bologna. Klikk deg inn på vår kjøreguide for Italia hvis du vil vite mer om trafikkregler i landet.

  Buss
  Det går busser til Bologna og til andre italienske byer som Modena og Firenze.

  Tog
  Flyplassen ligger 6 km fra sentralstasjonen i Bologna.

  Taxi
  Cotabo og Cat Bologna Radio taxi er taxiselskapene som kjører fra Bologna flyplass.

  Parkering

  I Bologna er det ZTL-soner. Du kan kun kjøre i disse hvis du har tillatelse. Det er tillat å parkere på gaten i blå soner og du betaler for parkeringen i en parkeringsautomat. Rundt omkring i byen finner du et antall parkeringshus. Hvis du skal levere tilbake leiebilen på flyplassen følger du skiltene til leiebilsparkeringen.

  Nyttige linker

  Bologna Flyplass hjemmeside