Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ GATWICK FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på London Gatwick flyplass - Book og spar

  Å leie bil med Auto Europe er en super måte å spare penger samtidig som du får profesjonell sørvis. Auto Europe tilbyr bilutleie på over 24 000 lokasjoner verden rundt. Vi jobber med store lokale og internasjonale leieselskaper, som gir deg muligheten til å velge fra et stort utvalg av tilgjengelige biler. Ser du etter en leiebil på Gatwick flyplass? Prøv oss ut! Det er ofte billigere å fly til Gatwick enn Heathrow takket være et stort antall lavprisflyselskaper som holder til på denne flyplassen. Flyplassen holder til 65 kilometer sør for sentrum av London, en behagelig biltur på halvannen time.

  Informasjon om flyplassen

  Det som opprinnelig var en base for Royal Air Force har gjennomgått store forandringer siden 1931. Flyplassen er nå et viktig knutepunkt som avlaster andre flyplasser rundt London som for det meste blir brukt til internasjonal trafikk som Heathrow. Gatwick flyplass tar i mot rundt 42 millioner reisende i året fordelt på de to terminalbygningene. Passasjerene kan fly fra Gatwick til over 200 destinasjoner rundt i verden.

  Gatwick flyplass (LGW)
  Nettside: www.gatwickairport.com
  Adresse: West Sussex RH6 ONP, Storbritannia
  Telefon: +44 844 892 0322
  Flyselskaper: Det er for tiden over 25 større flyselskaper som kobler London til flere hjemlige og utenlandske destinasjoner. De fleste av dem er typiske feriedestinasjoner rundt i Europa.

  Hvor henter jeg leiebil på Gatwick flyplass

  Du kan leie bil fra Gatwick flyplass og nyte ferien med en gang du går av flyet! Bilutleiere er tilgjengelige på begge terminaler. Budget og Enterprise holder til på Lower Forecourt Road på flyplassen. Mens de fleste utleierne har en desk på søndre terminal, har Budget desk i begge terminaler. I tilfelle du lander på nordre terminal kan du bruke shuttlebussen som tar deg til utleierne på søndre terminal. Hvis du fløy fra Storbritannia, sørg for å ha med DVLA-koden med deg. Noen utleiere krever at du kan bevise hjemmeadressen din, for eksempel i form av en nylig strømregning. Les voucheren din nøye og ring oss dersom du trenger oppklaring i noe.

  Vi anbefaler sterkt å sjekke åpningstidene før turen eller med våre reservasjonsagenter, da åpningstidene kan forandre seg.

  Avis leiebil Gatwick flyplass Avis på Gatwick flyplass
  Perimeter Rd E, South Terminal,
  London, England RH6 0NP

  +44 (0) 344 544 6001
  Åpningstider:
  Man - søn 06:00 - 23:59
  Europcar leiebil Gatwick flyplass Europcar på Gatwick flyplass
  Perimeter Rd E, South Terminal,
  London, England RH6 0NP

  +44 (0) 371 384 3408
  Åpningstider:
  Man - søn 12:00 - 23:59
  Hertz leiebil Gatwick flyplass Hertz på Gatwick flyplass
  Perimeter Rd E, South Terminal
  London, England RH6 0QX

  +44 (0) 207 365 3369
  Åpningstider:
  Man - fre 06:00 - 23:59
  Lør - søn 06:00 - 22:00
  National leiebil Gatwick flyplass National på Gatwick flyplass
  Perimeter Rd E, South Terminal
  London, England RH6 0NP

  +44 (0) 1293 609 090
  Åpningstider:
  Man - søn 06:00 - 23:59
  Sixt leiebil Gatwick flyplass Sixt på Gatwick flyplass
  Perimeter Rd E, South Terminal
  London, England RH6 0NP

  +44 (0) 844 499 3399
  Åpningstider:
  Man - søn 06:00 - 23:00

  Terminaler

  Gatwick flyplass består av nordre og søndre terminal. Bruk shuttlebussen for å reise mellom terminalene. Vær obs på at flyvningene ikke annonseres på høyttaleranlegget på Gatwick flyplass, så du må følge nøye med på skjermene for å få med deg informasjon om boardingtider.

  Søndre terminal tar det meste av flytrafikken og er kjent som hovedterminalen. Den håndterer også British Airways sine flyvninger. Den nordre terminalen er en utvidelse og resultatet av en pågående innsats for å forbedre flyplassdriften. Den nordre terminalen har den største passasjerbroen og to innsjekkingsetasjer som begge tilbyr kafeer og en aviskiosk i Sone E, nær innsjekkingsdesken. Avgangsområdet har mange muligheter når det kommer til mat, drikke og shopping, sammen med en lekeplass og en gratis ladestasjon for din mobiltelefon. Hvis du flyr fra søndre terminal har du en lang rekke alternativer, som selvbetjente innsjekkingsdesker, suvenirbutikker, luksusvarer og taxfree-varer, samt flere restauranter.

  Flyplassens fasiliteter

  London Gatwick flyplass har mange fasiliteter som gjør ventingen på flyet enklere. Foruten de vanlige mat- og shoppingmulighetene har flyplassen utmerkede premiumtjenester for bonusmedlemmer. Hvis du flyr ofte og flygleden har avtatt kan du utnytte prioritert passkontroll for å få fart på prosessen. Businessfolk vil ha glede av de godt møblerte loungene med høyhastighetsinternett, møterom, og arbeidsstasjoner utstyrt med telefoner. Alle er velkomne til å slappe av og få tiden til å gå i en av de moderne loungene, og de fleste har mat inkludert i prisen, og noen tilbyr til og med spabehandling. Å reise med barn er enkelt på Gatwick flyplass. For å minske ventetiden og få litt kvalitetstid med dine barn, ta turen til en av barnesonene med leketøy og TV. De er gratis å bruke.

  Hvordan komme seg til og fra Gatwick flyplass

  Du kan enkelt nå Gatwick flyplass fra London og nærliggende byer, med bil, buss eller tog - valget er ditt. Vi anbefaler en leiebil fra Gatwick flyplass for mer fleksibilitet når du reiser.

  Terminalbygningene er sammenkoblet med en gratis shuttletjeneste som går syv dager i uken hele døgnet.Ta en shuttlebuss til London eller et tog fra Gatwick jernbanestasjon som holder til i søndre terminal. Den gir direkte tilgang til sentrale London og mange andre britiske byer. Gatwick Express går uten stopp fra Gatwick flyplass og Victoria stasjon i sentrale London. Andre bussmuligheter er også tilgjengelige på bakkenivå fra ankomsthallen. For å finne ut mer om ruter og trafikkregler, ta en kikk på vår side om å kjøre i Storbritannia.

  Parkering

  Langtids- og korttidsparkering er tilgjengelig på flyplassen, men det er lurt å bestille god tid i forveien, da det ofte er begrenset med plass på sommeren og i julen. Parkering og hotellpakker er også tilgjengelige for gunstigere priser.

  Velg premium korttidsparkering for opphold opptil fem timer hvis har det travelt og få nytten av den automatiske tilgangen på sikkerhetssonen. Dette valget kan være litt dyrere, men det korter definitivt ned på ventetiden.

  Sammen med premiumtjenesten på Gatwick, har du også standard kort- og langtidsparkering, samt muligheten til å få profesjonell parkering. Da vil en ansatt møte deg for å parkere bilen for deg.

  Å finne parkering i London kan, derimot, være utfordrende, spesielt i bykjernen. Men du kan være godt forberedt med å betale rushtidsavgiften. Hvis du går for en bilutleie fra Gatwick flyplass og planlegger å kjøre til London, sjekk ut parkeringselskaper på din destinasjon - Parkopedia gir deg all informasjonen du trenger.

  Kommersielle parkeringsplasser indikeres med en hvit P på blå bakgrunn. National Car Parks (NPC) drifter opptil 100 bilparker. Den tilbyr også et begrenset antall parkeringsplasser for handikappede til full pris. Q-Park er et godt alternativ, med 14 parkeringsplasser i sentrale London med sikre innganger og kundetoaletter. Ved å forhåndsbestille kan du spare sammenlignet med de vanlige parkeringsprisene. Når du besøker London er det også veldig hendig at Q-Park tilbyr gratis paraplyer.

  Parkeringsrestriksjoner gjelder for det meste mellom 8.30 og 18.30 mandag til lørdag. Men det er lurt å sjekke skiltene for detaljert informasjon. I London er det vanlig med parkeringsbilletter som legges i dashbordet. Hvis bilen din ikke er parkert med hensyn til lokale trafikkreguleringer, vil du få en parkeringsbot.

  Nyttige lenker

  Turistgaid London


  Ekstra informasjon om Gatwick flyplass

  Gatwick flyplass
  West Sussex RH6 0NP,
  London
  Storbritannia

  IATA-kode: LGW
  ICAO-kode: EGKK
  Wikipedia-artikkel
  Høydegrad: 51.148056
  Lengdegrad: -0.190278

  Generell informasjon: Gatwick flyplass befinner seg 65 kilometer sør for sentrale London.