Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ HEATHROW FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra London Heathrow flyplass - Book og spar

  Auto Europe gir deg leiebiltjenester av høy kvalitet til de mest konkurransedyktige prisene på mer enn 24 000 lokasjoner verden rundt. Hent din leiebil fra London Heathrow flyplass og nyt reisen din til London fra første stund! Søk i vårt store utvalg av kjøretøy online eller ring oss for å snakke med en reservasjonsagent. Auto Europe tilbyr også luksusbiler i London.

  Storbritannia har mange fantastiske landskaper du kan oppdage og reise i. Hvis du ser etter inspirasjon for din neste tur, sjekk ut vår side om road trips til filmlokasjoner. Landets hovedstad, London, er en multikulturell metropol og et internasjonalt knutepunkt for finans, kunst og kultur. Byen tiltrekker seg millioner av turister årlig. Oppdag London i ditt eget tempo med en billeie og få mest mulig ut av oppholdet ditt i denne fascinerende byen.

  Informasjon om flyplassen

  London Heathrow flyplass er den travleste flyplassen i Europa og den nest travleste i verden målt etter passasjertrafikk. Flyplassen holder til litt over to mil vest fra sentrale London. Det håndterer over 70 millioner passasjerer i året. Flyplassen består av fem terminaler og har rundt 90 flyselskaper. Det er blant annet hovedkvarteret til British Airways og Virgin Atlantic.

  London Heathrow flyplass (LHR)
  Adresse: Stor-London TW6 1AP, Storbritannia
  Telefon: +44 844 335 1801
  Flyselskaper: Flyplassen har over 90 flyselskaper til destinasjoner verden rundt.

  Hvor henter jeg leiebil på London Heathrow flyplass?

  Hver terminalbygning har det designert område for billeiedesker: Terminal 2: nivå 1, ankomst og avgang; Terminal 3: Nivå 0 - innsjekk og ankomst, Terminal 4: Nivå 0 ankomst og Terminal 5: Nivå 0 - ankomst. Alle større bilutleieselskaper er tilgjengelige på Heathrow flyplass. Det er best å sjekke hvilken terminal du ankommer på, slik at du vet hvor du skal hente bilen din. Når du skal leie bil på London Heathrow flyplass, sørg for å sjekke om det er noen eksisterende skader på bilen og noter dem på skjemaet.

  Skulle flyet ditt forsinkes, vennligst ring bilutleieren, hvis telefonnummer står på voucheren du fikk av Auto Europe. Finn ut hvor du skal parkere bilen når du skal avlevere den og lever den i henhold til drivstoffpolicyen du har valgt. Sjekk dessuten åpningstidene til bilutleieren og husk å hent bilen på tiden.

  Budget leiebil på London Heathrow flyplass Budget på London Heathrow flyplass
  Northrop Rd,
  London, England TW6 2QA

  +44 (0) 344 544 4600
  Åpningstider:
  Man - søn 6:00 - 23:59
  Europcar leiebil på London Heathrow flyplass Europcar på London Heathrow flyplass
  Northern Perimeter Road West,
  London, England TW6 2QE

  +44 (0) 371 384 3410
  Åpningstider:
  Man - søn 12:00 - 23:59
  Hertz leiebil på London Heathrow flyplass Hertz på London Heathrow flyplass
  Northern Perimeter Road West,
  London, England TW6 2QD

  +44 (0) 843 309 3009
  Åpningstider:
  Man - søn 6:00 - 23:59
  Sixt leiebil på London Heathrow flyplass Sixt på London Heathrow flyplass
  Great South West Road,
  London, England TW14 0PR

  +44 (0) 844 576 0239
  Åpningstider:
  Man - søn 5:00 - 23:59
  National leiebil på London Heathrow flyplass National på London Heathrow flyplass
  Northern Perimeter Road,
  London, England TW6 2RG

  +44 (0) 208 897 2100
  Åpningstider:
  Man - søn 5:00 - 23:59

  Terminaler

  Det er for tiden fem passasjerterminaler (Terminal, 1, 2, 3, 4 og 5). Terminal 1 har blitt inkorporert i Terminal 2, som tjener alle medlemmer av Star Alliance, Aer Lingus, Eurowings, Flybe og Icelandair. Terminal 3 er dedikert til langflyvninger til USA, Asia og andre fjerne destinasjoner. Terminal 4 håndterer flyvninger til Asia og Nord-Afrika og noen få flyvninger til Europa. Terminal 5 er hovedkvarteret til British Airways, Iberia og Iberia Express. Heathrow Express gir tilgang mellom alle terminaler og sentrale London.

  Flyplassens fasiliteter

  Som en av verdens travleste flyplasser, tilbyr Heathrow sensasjonelle mat- og drikkealternativer. Valgene er varierte mellom terminalene, men alle terminalene har det samme nivået på sørvisen. Gratis wifi tilbys i alle terminaler for hele oppholdet ditt på Heathrow. Du finner også minibanker spredd rundt på flyplassen.

  Hvordan komme seg til og fra London Heathrow flyplass

  Der er flere måter å komme seg til Heathrow flyplass, inkludert tog, undergrunn og buss. Heathrow Express, en togtjeneste, er den raskeste måten å komme seg til London, med en reisetid på 15 minutt til Paddington stasjon. Flyplassen har også tilgang til undergrunnslinjen Piccadilly. Det er også tre undergrunnsstasjoner på flyplassen, en for Terminal 2 og 3, og de to andre stasjonene for Terminal 4 og 5 respektivt. Undergrunnen er den mest kostnadseffektive transportmetoden med reisetid på under en time. Busser og taxier er også tilgjengelige, men vil typisk ta mer tid og være dyrere. Transportområdet er på jordplanet på alle terminaler. Det enkleste er derimot å gå for en bilutleie fra London Heathrow flyplass for å fleksibelt reise rundt.

  Parkering

  Det er omtrent 18 000 parkeringsplasser på og rundt flyplassen. Det er best å planlegge parkeringen på forhånd dersom du vet at du skal etterlate en bil på flyplassen. Prisene varierer mellom parkeringsplassene og avhenger av nærheten til terminalene.

  Hvis du har en leiebil fra London Heathrow flyplass og planlegger å kjøre til sentrale London er det en god ide å planlegge litt, da det kan være vanskelig å finne parkeringsplasser i byen. Vær også oppmerksom på om du skal kjøre inn i en Congestion Charge Zone og husk å betale avgiftene i tide. Lær mer om lokale trafikkreguleringer med gaid for å kjøre i Storbritannia.

  Parkeringsrestriksjoner gjelder for gateparkering mandag til lørdag fra 8.40 til 18.30, med skilter som signaliserer detaljerte regler og restriksjoner. For områder med parkeringsautomater, må billett kjøpes og fremvises synlig i bilens dashbord.

  Det er mange parkeringsplasser i London og du kan kjenne dem igjen på de blå skiltene med en stor, hvit P. Disse inkluderer omtrent 100 National Car Parks, sammen med Q-Park som gir avslag hvis du booker på forhånd.

  Nyttige lenker

  www.heathrow.com/


  Ekstra informasjon om Heathrow flyplass


  London Heathrow flyplass kart
  London Heathrow flyplass
  Greater London
  London, England , Storbritannia TW6

  IATA Code: LHR
  ICAO Code: EGLL
  Wikipedia-side
  Høydegrad: 48.723333
  Lengdegrad: 0.2741

  Generell informasjon: Heathrow flyplass holder til i London, England. Den befinner seg litt over to mil vest for London sentrum og er lett tilgjengelig med leiebil.