Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ GRAN CANARIA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Gran Canaria Flyplass til de beste prisene på markedet!

  En leiebil fra Gran Canaria Flyplass gjennom Auto Europe gir deg friheten til å lage din egen reiseplan mens du utforsker denne fortryllende øyen. Gran Canaria, er som et mini-kontinent med sine store landskapsvariasjoner og verdt å utforske med bil. Med mer enn 60 års erfaring i bilutleieindustrien er Auto Europe stolt av vår kundeservice og muligheter til å gi kundene våre de gunstigste leiebilene tilgjengelig på markedet. Hvorfor ikke leie en cabriolet på flyplassen og reise over hele denne solrike øya med stil? Noen av attraksjonene du kan besøke inkluderer en luftsportsklubb i Tarajalillo, der turister kan fly over hele øya, landsbyen Puerto de Mogán er også kjent som "lille Venezia" for sine mange kanaler, og var Columbus sitt første stopp på vei tilbake fra Amerika. Toppdestinasjonene Fuerteventura og Tenerife ligger på naboøyene.

  Informasjon om flyplassen

  Gran Canaria Aiport er Spanias femte største flyplass, og et viktig knutepunkt for reisende til Vest-Afrika (Marokko, Vest-Sahara, Kapp Verde, etc.) samt de portugisiske øyene Azorene og Madeira. Flyplassen ble åpnet i 1930 med godkjennelse fra Konge Alfonso XIII, i 1946 var den originale terminalen åpnet men rullebanen ble bygget to år senere og fullstendig asfaltert i 1957. I dag er terminalen fornyet og en ny rullebane er åpnet. Noen av de største flyselskapene som flyr hit fra Norge er SAS, Tui, Lufthansa og Norwegian.

  Gran Canaria Flyplass (LPA)
  Offisiellt navn:Aeropuerto de Gran Canaria. Også kjent som Gando.
  Adresse: Ctra. General del Sur, 35071, Gran Canaria (Las Palmas)
  IATA kode: LPA
  Flyselskaper som opererer fra Gran Canaria flyplass: Over 45 forskjellige flyselskaper opererer non-stop ruter fra Gran Canaria flyplass til 115 byer verden over
  Tel: +34 928 57 91 30

  Hvor henter jeg leiebil på Gran Canaria Flyplass

  Bilutleie fra Gran Canaria flyplass er en av de beste måtene å ta seg rundt på øya på for å få max utbytte av ferien din. Benytt deg av våre muligheter for booking online og spar deg lange køer. Når flyet ditt har landet på solrike Gran Canaria er alt du må gjøre å finne bilutleiedeskene - dem finner du i første etasje i terminalen i gangen mellom internasjonale avganger og avganger innen EU.

  Bilutleieselskapenes åpningstider

  Avis Leiebil på Gran Canaria Flyplass Avis på Gran Canaria Flyplass
  Aeropuerto De Gran Canaria, Ctra. de Gando,
  Las Palmas, Spania 35230

  +34 928 09 23 30
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00-01:00
  Europcar Leiebil på Gran Canaria Flyplass Europcar på Gran Canaria Flyplass
  Aeropuerto De Gran Canaria, GC-1, Km 16,5 Salida 16,
  Las Palmas, Spania 35230

  +34 911 50 50 00
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00-00:00
  Hertz Leiebil på Gran Canaria Flyplass Hertz på Gran Canaria Flyplass
  Terminal de Llegadas Internacionales, Aeropuerto de Gran Canaria,
  Las Palmas, Spania 35230

  +34 928 57 95 77
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00-23:00
  Interrent Leiebil på Gran Canaria Flyplass Interrent på Gran Canaria Flyplass
  GC-1, Km 16,5,
  Las Palmas, Spania 35230

  +34 912 10 67 69
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00-23:00
  Sixt Leiebil på Gran Canaria Flyplass Sixt på Gran Canaria Flyplass
  Autopista General del Sur GC-1,
  Las Palmas, Spania 35230

  +34 871 180 192
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00-00:00

  Terminaler

  På Gran Canaria flyplass er det for øyeblikket en terminal med tre soner som heter Terminal A og Terminal BC innen samme bygning. Den føste opererer fly fra EU og Spania mens den andre lokale flyvninger og flyvninger ut av EU. Sone A, B og C er innen kort gåavstand fra hverandre i samme bygning.

  Flyplassens fasiliteter

  På flyplassen finner du et stort antall butikker og du kan få tak i nesten hva det skal være av leker, gaver, tilbehør og suvenirer fra turen. Passasjerer med mobilitetsutfordninger kan be om support ved ankomst via nettsiden til flyplassen minst 48 timer i forkant av reisen. Det er også informasjons - og kundeservicelinje for passasjerer som har utfordinger med å høre eller snakke. Etter at du har installert gratis software tilgjengelig på nettsiden kan du kontakte servicelinjen fra mobilen. Ring gjerne +34 91 321 10 00 dersom du har spørsmål. Passasjerer som trenger førstehjelp kan finne dette i første etasje der du henter bagasjen, mens hjertestartere kan finnes over hele flyplassen.

  Hvordan komme seg til og fra Gran Canaria Flyplass

  Las Palmas de Gran Canaria kan enkelt nås med bil på under 20 minutter via motorveien Autopista GC-1. Ved å leie bil på Gran Canaria flyplass kan du altså starte ferien med en gang. Øyas hovedby kan også nås med buss nummer 60, eller andre rutebusser operert av Global. Reisetiden er 30 minutter. Rute 5 forbinder Gran Canaria flyplass med beachresortene i sør. Bussene går fra utenfor ankomstområdene i sone A og C. Det er verdt å merke seg at innganger og utganger er godt markert.

  Parkering

  På Gran Canaria Airport er det mange gode parkeringsmuligheter. Det er to store parkeringsplasser med plass til et stort antall biler. Det er to alternativer for parkering ; Hovedparkeringen er et treetasjers parkeringshus (P1) som ligger rett ved siden av terminalen og kan nås til fots fra terminalen. Det er også en langtidsparkeringsplass (P2), som er et lavprisalternativ for langtidsparkering. Landgtidsparkering må forhåndsbookes og ligger 4-5 minutter fra terminalen til fots. Denne bygningen har to etasjer med parkeringsplasser - i grunnetasjen er parkeringen tildekket og på level to er parkeringen utildekket. Reisende må validere billetten i den bemannede kiosken ved P1.

  Parkeringsplasser i Las Palmas er relativt lette å finne, noe som gjør det enkelt å komme frem med leiebil fra Gran Canaria flyplass. Gratis parkering er mulig nær Alfredo Kraus Auditorium konserthall, i nærheten av sørsiden av Las Canteras Beach. Hvis du parkerer din leiebil på en av de store parkeringsplassene i Trianaområdet er museer, butikker og bodegarestauranter lette å nå. Bilparkeringen nærmest museene og Plaza de Santa Ann ligger mellom Av. Alcalde Diaz Saavedra Navarro og Av.de Canarias. Men, grunnet den gode beliggenheten er den ofte full. Litt lenger nede er det et parkeringsområde på Av. Rafael Cabrera eller Parque San Telmo.

  Nyttige linker

  Gran Canaria Flyplass