Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ GRAN CANARIA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Gran Canaria flyplass - Book og spar

  Med over 40 strender så er Gran Canaria et ferieparadis med et deilig klima hele året. Uansett om du er på familieferie, romantisk tur for to eller reiser med venner, denne øya har noe for alle. Kultur, mat, utendørsaktiviteter, spa, natur, sport, strand og hav - Gran Canaria har alt. Med en leiebil fra Gran Canaria flyplass booket gjennom Auto Europe så kan du enkelt utforske alt som øya har å by på. Ønsker du å slappe av på en flott strand, spille golf eller lære deg å dykke? Med en leiebil fra Auto Europe så får du friheten til å reise akkurat ditt du vil, når du vil. Så når du skal planlegge din neste ferie på Gran Canaria så sjekk ut Auto Europe sine supre tilbud online og book en leiebil i dag!

  Flyplassinformasjon

  Gran Canaria Flyplass (LPA)
  Offisielt navn: Gran Canaria Airport, Spansk: Aeropuerto de Gran Canaria
  Adresse: Autopista GC-1, 35230 Gran Canaria/Las Palmas, Spain
  Telefon: +34 91321 1000
  Flyselskaper: På flyplassen er det 59 flyselskaper og disse flyr til 111 destinasjoner. Fra Norge så flyr Norwegian og SAS direkte hit.

  Terminaler

  Flyplassen har to terminaler. I Terminal A er det fly til/fra Spania og EU, og i Terminal BC er det flyvninger utenfor EU. Check-In ligger i første og andre etasje. I andre etasje ligger boarding gatene. Ankomsthallen ligger i første etasje.

  Henting og levering av leiebil

  På Gran Canaria flyplass finner du bilutleierne i ankomsthallen til internasjonale- og innlandsflyvninger.

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-søn: 07:00 - 23:00
  Budget Man-søn: 07:00 - 23:00
  Europcar Man-søn: 07:00 - 23:59
  Goldcar Man-søn: 07:00 - 23:00
  Hertz Man-søn: 07:00 - 23:00
  InterRent Man-søn: 07:00 - 23:00

  Flyplassens fasiliteter

  En shoppingtur før man går om bord på flyet er en god måte å fordrive tiden på. Gran Canaria flyplass har alt fra blomster, smykker, leker ,klær, klokker til Tax Free varer. Det er et antall kiosker på flyplassen der man kan kjøpe lesestoff til flyturen. Det finnes også apotek og postkontor.

  Ønsker man å få seg litt å spise så kan man velge mellom alt fra hamburger til baguetter. Det er også et godt utvalg av kaféer der man kan ta seg en herlig kopp kaffe. I tredje etasje i avgangshallen så finner du en flott VIP lounge. Trenger man litt kontanter så har flyplassen åtte minibanker. Ønsker du å veksle penger så kan du gjøre dette i ankomsthallen i første etasje, og i boarding området i andre etasje. Reiser du med barn? Da kan dere ta en tur til en av de to lekeområdene på flyplassen. Hvis man trenger adgang til internett så finnes det fire internettstasjoner på flyplassen, i tillegg til WiFi som er tilgjengelig over hele terminalen. De første 15 minuttene er gratis. Politi (Cuerpo Nacional de Policía) finner du i første etasje i avgangshallen. Trenger man leie konferanselokale så finner du dette i tredje etasje i avgangsområdet. Flyplassens kirke har messe på søndager og offentlige helligdager kl 12:00.

  Trenger du assistanse eller lurer på noe så kan du gå til flyplassens informasjonsskranke i andre etasjen i avgangshallen. Ved bagasjeområdet så ligger turistinformasjonen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Med en leiebil fra flyplassen så tar du deg til Las Palmas på ca. 20 minutter (25km). Man kjører nordover på GC-1, GC-3 og så på GC-23 som leder inn mot sentrum.I motsatt retning ligger Maspalomas, en tur også på rundt 20 minutter (32km). Ønsker man å ta offentlig transport fra flyplassen kan man velge mellom buss og taxi.

  Buss: Buss 60 går til Las Palmas, buss 66 går til Faro de Maspalomas, buss 90 til Faro de Maspalomas og Telde, buss 91 går til Las Palmas og Playa del Cura, buss 5 går til Las Palmas og Faro de Maspalomas.

  Taxi: Disse finner du utenfor terminalen, og flyplassen anbefaler at du kun tar taxier som står her.

  Nyttige linker

  Gran Canaria Flyplass hjemmeside