Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I HELSINKI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Helsinki – Beste rater med Auto Europe

  Auto Europe kan guide deg frem til en god pris på leiebil i Helsinki! Den finske hovedstaden Helsinki er en moderne storby som ligger i flotte omgivelser. Med en blanding av skandinaviske og russiske influenser er Helsinki en meget spennende destinasjon. Det er mange flotte museer i byen du kan besøke for å lære deg mer om den verdensberømt finske designen. En sightseeingtur rundt i byen gir deg muligheten til å nyte av de mange bygningene i vakker jugendstil. En tur til den vakre, vite domkirken der du kan nyte av en flott utsikt over Helsinki, kan også anbefales. Byen har også mange spennende markeder og salgshaller der du kan få kjøpt alt fra god mat til finske suvenirer. Fra den finske hovedstaden er det ikke langt til naturen og havet. En tur ut i den finske skjærgården kan anbefales, eller hva med en kjøretur i Finlands villmark? Du bestemmer hvor reisen skal gå, Auto Europe har bilen som tar deg dit!

  Trafikk

  Å kjør bil i Finland er oftest ukomplisert, og hvis du lar Auto Europe hjelpe deg med bilutleie i Helsinki, blir hele leieopplevelsen enda bedre! I Helsinki må du se opp for trikken, den har forkjørsrett. Vær også oppmerksom på at det er mange fartskameraer i landet. Vinterdekk er obligatorisk fra 1. desember til slutten av februar. Kjørelysene skal alltid være på, og hvis du skal kjøre på landeveiene så se opp for blant annet rein og elg!

  Parkering

  Eller Pysäikonti som man sier på finsk! Helsinki sentrum er delt inn i tre parkeringssoner, og det kreves en avgift vanligvis mandag til fredag mellom 09-21. Noen steder kreves det en avgift også på lørdager mellom 09-18. Betale gjør man med mynt, kort eller mobil. Park & Ride gir deg muligheten til å parkerer i utkanten av byen for å så ta kollektivtransport dit du skal.

  Geografisk informasjon

  Byen ligger i Etelä-Suomi fylke, på en halvøy i Finskebukta. Byen nyter av en varm og lys sommer, men har en mørk og kald vinter. Klima kan være ganske likt som på det norske Østlandet. Finland ligger én time foran Norge. Avstander til andre flotte, finske byer; Hameenlinna/Tavastehus - 107 km, Turku/Åbo - 165 km, Tampere/Tammerfors - 179 km, Savonlinna/Nyslott - 333 km, Vaasa - 421 km, Oulu/Uleåborg - 607 km. Det er 185 km til den russiske grensen og 735 km Sveriges grense.

  Flyplass

  Helsinki-Vantaa flyplass
  Ligger ca. 18 km fra Helsinki.
  Hjemmeside: www.finavia.fi/en/airports/helsinki-airport
  Telefon: +358 200 14636

  Turku flyplass
  Ligger ca. 166 km fra Helsinki.
  Hjemmeside: www.finavia.fi/en/airports/turku
  Telefon: +358 207 084 717

  Offentlig transport

  Buss
  Det er over 100 forskjellige busslinjer rundt Helsinki city og omegn. Fra Kamppi Center kan du ta buss til andre finske byer.

  Ferge
  En ferge fra Helsinki kan ta deg til mange destinasjoner, som for eksempel Tallinn, Stockholm, Mariehamn, Travmünde, Gdynia, St. Petersburg og Rostock. I havnen er det fem terminaler; Makasiini Terminal, Olympia Terminal, Katajanokka Terminal, West Terminal og Hansa Terminal.

  Tog
  Togene går fra tidlig morgen til sen kveld. Byens sentralstasjon ligger på gaten Kaivokatu 1. Det går tog til andre finske byer, til Russland og til Sverige.

  T-bane
  Det er én trikklinje, og den har 17 holdeplasser. Går mellom sentrum og østre delen av byen.

  Trikk
  Trikk går mandag til lørdag mellom 05:30-23:30, og på søndager 07:00-23:30.

  Taxi
  I Helsinki kan du ta en taxi fra gaten eller fra et taxistopp.

  Bobilutleie i Helsinki

  Opplev Finlands vakre natur og spennende byer med en bobilutleie i Helsinki! Noen av verdens mest spektakulære landskap og opplevelser venter på deg med en bobilutleie fra Auto Europe i Finland. Les mer her.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Helsinki Flyplass

  Turistinformasjon Helsinki