Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ KØBENHAVN FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på København flyplass - Book og spar

  Auto Europe har tilbudene du leter etter! Bruk vår søkemotor for å finne din neste leiebil på Københavns flyplass til den aller beste prisen. Siden vi samarbeider med både lokale og internasjonale utleiere over hele verden så kan vi gi deg de beste prisene på hele 24 000 destinasjoner i 180 land. København flyplass ligger mindre enn en mil unna København sentrum, og det er enkelt og smidig å ta seg rundt både Sjælland og resten av Danmark med bil. Enten du vil spise mat i verdensklasse, oppleve dansk kultur, more deg på Tivoli eller utforske et av de mange museene - i København kan du gjøre alt! Så hva venter du på? Bruk vår søkemotor i dag for å finne noen av de beste prisene på markedet!

  Informasjon om flyplassen

  København Flyplass er Nordens travleste flyplass, med et flertall av internasjonale, men også innenriks, flygninger. Denne moderne flyplassen har 60 000 passasjerer hver dag, mange som skal oppdage Danmark og dets unike hygge. København flyplass har alt av fasiliteter du skulle trenge, helt fra billige hurtigmatkjeder til fine spisesteder, alle mulige slags butikker i høy klasse, inkludert en egen Lego-butikk, samt verdens beste flyplassbar. Dessuten kan du finne stillerom og gratis wifi til kunder. Flyplassen befinner seg bare 15 minutt unna København sentrum med metroen, og det er også lett å ta seg dit med bil. Siden Øresundsforbindelsen ble åpnet har flyplassen også tjent Malmö og sydlige Sverige.

  København flyplass (CPH)
  Offisielt navn: Københavns Lufthavn, Kastrup. Også kjent som Kastrup flyplass eller Copenhagen Airport.
  Adresse: Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, Danmark
  Flyselskaper: Dette er hovedbasen til SAS. Det er et stort antall flyselskaper på flyplassen, og fra Norge så flyr blant annet Widerøe og Norwegian direkte hit.

  Hvor henter jeg leiebil på København flyplass?

  Det er enkelt å leie bil på København flyplass, da mange av de velkjente bilutleierne holder til på et leiebilsenter like ved flyplassen. Det går en shuttlebuss til leiebilsenteret, som bare tar noen minutter fra terminalene, og går hele døgnet med en frekvens på mellom hvert 10. og 20. minutt.

  Avis leiebil på København Airport Avis på København flyplass
  Lufthavnsboulevarden 2
  Kastrup, Danmark 2770

  +45 70 24 77 02
  Åpningstider:
  Søn - fre 07.00 - 23.00
  Lør 07.00 - 22.00
  Budget leiebil på København flyplass Budget på København flyplass
  Lufthavnsboulevarden 2,
  Kastrup, Danmark 2770

  +45 32 52 39 00
  Åpningstider:
  Søn - fre 07.00 - 23.00
  Lør 07.00 - 22.00
  Hertz leiebil på København Airport Hertz på København flyplass
  Lufthavnsboulevarden 2
  Kastrup, Danmark 2770

  +45 33 17 90 30
  Åpningstider:
  Man - søn 07.00 - 23.00
  Europcar leiebil på København Airport Europcar på København flyplass
  Lufthavnsboulevarden 2,
  Kastrup, Danmark 2770
  +45 32 503090
  Åpningstider:
  Man - søn 06.50 - 22.59
  Enterprise leiebil på København Airport Enterprise på København flyplass
  Lufthavnsboulevarden 2
  Kastrup, Danmark 2770

  +45 70 70 1200
  Åpningstider:
  Man - søn 07.00 - 23.00

  Terminaler

  København flyplass har to eller tre terminaler, alt etter hvordan du ser på det. Flyplassen åpnet i 1925, Terminal 2 i 1960 og terminal 3 i 1998. Terminal 1 ble brukt til innenlandsflygninger, men siden 2015 har alle innsjekkinger gått fra Terminal 2 og 3. Terminalenes utforming kan best beskrives som to (eller tre) fingre, og å gå fra fingertupp til fingertupp er altså den lengste distansen man kan gå her, og tar omtrent 20-30 minutt. Man kan også ta en shuttlebuss mellom terminalene, som går hvert 15. minutt på dagtid og hvert 20. minutt på nattestid. SAS, Widerøe og andre flyselskaper fra Star Alliance holder til i Terminal 3, og Norwegian med andre billigflyselskaper holder til i Terminal 2.

  Flyplassens fasiliteter

  Hvis du har litt tid til overs før flyet ditt går så kan du utforske de 120 forskjellige butikkene som er på flyplassen. Utvalget består av tax free-butikker, i tillegg til butikker som selger klær, suvenirer, sminke, leker og lesestoff, bare for å nevne noe. Det finnes noe for alle på København flyplass! Hvis du registrerer deg som medlem i CPH Advantage får du koble deg til gratis wifi. Ikke-medlemmer kan få tilgang til wi-fi mot en mindre avgift. De som reiser sammen med barn kan ta en tur til lekeområdet i Terminal 2, etter sikkerhetskontrollen. To minutter fra flyplassen ligger Hilton Copenhagen Airport for de som ønsker et hotellrom i nærheten. Har du lyst til å unne deg litt luksus mens du venter på flyet bør du ta deg en tur til CPH Lounge der god mat og komfortable loungeområder venter deg. København flyplass har en app for smarttelefoner med masse nyttig informasjon om alt fra avganger til kart over terminalene.

  Hvordan komme seg til og fra København Flyplass

  Til København tar det omtrent et kvarter hvis du går for en bilutleie på København flyplass, avhengig av trafikken. Mellom de forskjellige terminalene går det gratis shuttle-buss. Det går charter-busser og ekspressbusser til Sverige og til et antall destinasjoner i Danmark. Skal du til København sentrum eller områdene i nærheten kan du ta buss 36 (går til Nøragersmindevej, Korsvejens Skole og Tårnby stasjon), buss 35 (går til DR Byen, Lufthavnene Øst, A.P Møllers Alle, Dragør stationsplads, Store Magleby, Tømmerup, Amagerhallen, Sundbyvester Plads, Irlandsvej og DR Byen) eller 5A (Skottegårdsskolen, Sundbyvester Plads, Amagerbro St., Hovedbanegården, Rådhuspladsen, Nørreport st., Bellahøj og Husum Torv). Togstasjonen ligger ved Terminal 3, og herfra kan du ta tog til blant annet København, Helsingør, Malm og Göteborg. Det er også mulig å ta metroen til København, også den går fra Terminal 3. Taxier finner du utenfor ankomsthallene. Utenfor Terminal 3 står taxiene som kun går til Sverige.

  Parkering

  Du har gode muligheter for å parkere leiebil på København flyplass, med alt fra parkering på budsjett til å få bilen parkert og levert ved terminalen. Det billigste alternativet er utendørsparkering 7-10 minutt unna terminalene, men om man vil unne seg litt ekstra kan man slå seg løs med innendørs parkering direkte med innsjekkingsområdet, eller la profesjonelle parkere bilen og du kan gå rett til innsjekk. Vi anbefaler å bestille parkering på forhånd, da dette er billigere enn å gjøre det på stedet. Om du forhåndsbetaler starter prisene på 395 danske kroner for en uke. Alternativene man har er budsjettparkering, standard parkering, standard+ parkering, direkte parkering og We Park You Fly. Om du skal hente eller ta farvel med noen på flyplassen er det gratis å parkere i en kort tid på den såkalte Kiss & Fly.

  Nyttige lenker

  København flyplass' hjemmeside