Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ MÜNCHEN HBF STASJON

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på München Hauptbahnhof stasjon - Utforsk Bayern

  Tysklands tredje største by har mye å by på for besøkende og er sentralt plassert for de som planlegger en road trip gjennom de fagre landskapene i sør-Tyskland. Den beste måten å utforske denne vidunderlige byen er med en leiebil fra München Hauptbahnhof stasjon, et viktig knutepunkt i hjertet av Europa. Herfra kan du nå de viktigste turisthøydepunktene og de mest populære shoppingdistriktene med en kort kjøretur.

  München er en kosmopolitisk by full av arkitekturperler og med noen av Europas høyest verdsatte gallerier og kunstsamlinger. Et av de absolutte høydepunktene er Residensen, det kongelige palasset som stammer fra 1300-tallet, og er enkel å nå fra sentralstasjonen. Det innehar et vell av utrolige antikviteter og uvurderlige artefakter, samt en spektakulær bankettsal kjent som Antiquarium.

  Andre turistattraksjoner i nærheten av sentralstasjonen inkluderer Deutsches Museum, verdens største samling av naturvitenskapelige og teknologiske utstillinger og Tysklands mest populære turistattraksjon, i tillegg til rokokko-kirken Asamkirche, hvis inventar og detaljerte dekor vil få deg til å måpe.

  München Hauptbahnhof er også et ypperlig sted for å utforske byens populære utendørsområder, Englischer Garten især, en av de flotteste parkene i hele Tyskland. For en utendørs matbit eller noe å drikke, besøk byens eldgamle markedsplass, Marienplatz med den iøynefallende søylen som skal minne om jomfru Maria.

  En av de beste grunnene til å leie bil på München Hauptbahnhof stasjon er å utforske de fortryllende regionene Bayern og Schwartzwald, begge enkelt tilgjengelig fra byen med bil. Bayern kan skryte av mange sjarmerende steder, som den nydelige småbyen Bamberg med dens pittoreske arkitektur, for ikke å glemme Neuschwanstein, Ludwig den andres romantiske slott nær den østerrikske grensen.

  Fra München Hauptbahnhof kan du dra ut på spennende bilturer, som den tyske alpeveien (Deutsche Alpenstraße), som utgjør en utrolig vakker passasje gjennom de bayerske Alpene. Du kan også ta en fredelig kjøretur vest for München for å nå Den romantiske veien (Romantische Straße), som går gjennom noe av det mest imponerende landskapet i Sentral-Europa.

  München er en stor og moderne by og har veldig god infrastruktur for reisende som vil bruke landets omfattende veinett. Kjører du vestover kan du ta A8 og kjøre forbi Stuttgart til Karlsruhe, en flott by 22 mil nordvest for München, og er bare en kjøretur på to timer og 20 minutt unna. Tar du A8 sørøst kommer du til Salzburg i Østerrike, 14 mil eller en time og 20 minutt hvis trafikken er god. Kjører du A9 nordover kommer du til Nürnberg på omtrent en time og 40 minutter, og med samme vei kan du kjøre helt til Berlin, 50 mil unna, på omtrent fem timer.

  Sør-Tysklands spektakulære fjellveier kan man nå ved å kjøre ned A95, som leder deg rett til de bayerske Alpene og det kjente skianlegget Garmisch-Partenkirchen, bare en time unna. For mer tips og trafikkregler kan du ta en kikk på vår side om kjøreinformasjon for Tyskland .

  Auto Europe ble grunnlagt i 1954 og er en av billeiemeglere med lengst fartstid i verden. Vi arbeider med alle de beste utleierne, inkludert Alamo, Hertz, Avis, Dollar, Enterprise, Europcar og Sixt. Bestill din leiebil på München Hauptbahnhof med bare noen få, enkle trinn på vår avanserte søkemotor. Du må også gjerne ringe våre spesialister på +49 89 120 89 270 som er på jobb syv dager i uken og vil gladelig hjelpe deg med å planlegge turen din.

  Informasjon om stasjonen

  München Hauptbahnhof ble først bygd i 1839 omtrent 800 meter unna der den står i dag, og har flere ganger blitt restaurert, spesielt etter andre verdenskrig, da den tok store skader. Som Münchens største jernbanestasjon, er den klassifisert som en kategori 1-stasjon, noe som betyr at den ikke bare en av Tysklands travleste jernbanestasjoner, men den er en av de største jernbanestasjonene i Europa. Den har omtrent en halv million passasjerer hver dag, og totalt 32 plattformer i tillegg til en integrert S-Bahn-stasjon (med to plattformer) og en U-Bahn-stasjon (med seks plattformer).

  Hvor kan jeg hente leiebilen min på München Hauptbahnhof Stasjon

  De fleste av de største utleierne som tilbyr bilutleie ved München Hauptbahnhof stasjon (som Europcar, Sixt, Hertz og Avis) opererer fra Deutsche Bahns store og velorganiserte reisesenter. Utleiekontorene holder til vanlig åpent fra 0800 til 2100, med noen selskaper som har begrenset åpningstid i helger og på helligdager.

  Thrifty billeie på München Hauptbahnhof stasjon Thrifty på München Hauptbahnhof stasjon
  10A Bayerstraße
  München, Tyskland 80335

  +49 895 502 256
  Åpningstider:
  Mandag-fredag 0700-2100
  Lørdag-søndag 0900-1700
  Sixt billeie på München Hauptbahnhof stasjon Sixt på München Hauptbahnhof stasjon
  10A Bayerstraße
  München, Tyskland 80335

  +49 89 66 060 060
  Åpningstider:
  Mandag-fredag 0600-2100
  Lørdag-søndag 0600-2100
  Avis billeie på München Hauptbahnhof stasjon Avis på München Hauptbahnhof stasjon
  10A Bayerstraße
  München, Tyskland 80335

  +49 895 502 251
  Åpningstider:
  Mandag-fredag 0700-2100
  Lørdag-søndag 0800-1700
  Europcar billeie på München Hauptbahnhof stasjon Europcar på München Hauptbahnhof stasjon
  10A Bayerstraße
  München, Tyskland 80335

  +49 895 490 240
  Åpningstider:
  Mandag-fredag 0700-2100
  Lørdag-søndag 0800-1700
  Hertz billeie på München Hauptbahnhof stasjon Hertz på München Hauptbahnhof stasjon
  10A Bayerstraße
  München, Tyskland 80335

  +49 895 502 256
  Åpningstider:
  Mandag-fredag 0700-2100
  Lørdag-søndag 0900-1700

  Stasjonens fasiliteter

  Stasjonen har mange kafeer, barer, restauranter og et utvalg av butikker som er åpne 365 dager i året. I den østre delen av hovedhallen på bakkenivå og i etasjen over er det flere matbutikker, aviskiosker, blomsterbutikker og suvenirbutikker. Det er også et større handlesenter i underetasjen i nord og øst, samt direkte tilgang på tilstøtende sentrumsbutikker gjennom et handlesenter. Et av de mest populære stedene å få i seg en nybakt matbit er det franske bakeriet Brioche Dorée, som serverer lekkerbiskener til både turister og pendlere. Siden 1995 har et museum dedikert til Münchens ungdom holdt til på Starnberg Fløystasjon på München Hauptbahnhof, og i den sørlige delen av bygningen står et moderne og velplassert hotell. Langdistansetog fra mange ulike land, og mange lokaltog fra andre bayerske byer ender på München Hauptbahnhof, hvilket gjør at det er det optimale transportknutepunktet for byens omfattende kollektivtransportnettverk, som inkluderer U-Bahn (undegrunnstog) S-Bahn (overgrunnstog), trikk og busser, som alle har stopp i selve stasjonen eller i umiddelbar nærhet. Dessuten har de et hittegodskontor, turistinformasjon, stellerom og raskt trådløst internett.

  Hvordan kommer man seg til og fra München Hauptbahnhof Stasjon?

  Det er mer enn 25 linjer med S-Bahn, U-Bahn, buss og trikk som går innom München Hauptbahnhof til de fleste stedene i og rundt München. Systemene henger tett sammen og bruker samme billetter. De mest åpenbare forskjellene mellom S-Bahn og U-Bahn er fargene på togene: U-Bahn-tog er blå og hvite, og S-Bahn-tog er røde og hvite. Syv S-Bahn-linjer går gjennom München Hauptbahnhof, S1, S2, S3, S4, S6, S7 og S8, og det er seks U-Bahn-linjer, U1, U2, U4, U7 og U8, fordelt på to stasjoner.Det er også fire trikkestopp i nærheten og bussruter som korresponderer med alle trikkeholdeplassene. Uansett hvor du skal i München er sjansen stor for at du passerer gjennom München Hauptbahnhof i løpet av reisen. Foruten forbindelsen med Ostbahnhof, øststasjonen i München, er det direkteforbindelser til viktige turistattraksjoner som Marienplatz og Stachus. S-Bahn-linjer 1 og 8 går fra München Flyplass, med en reisetid på omtrent 40 minutt. Og hvis du stiger av på mange av stoppene i nærheten, vil du se at du er i enkel gåavstand til de mange topphotellene i sentrum. Byen har også et effektivt og velfungerende buss- og trikkenettverk som kan ta deg fra München Hauptbahnhof til attraksjoner utenfor bykjernen, som Allianz Arena, BMW-verden, Olympiaparken og Oktoberfest. Hvis du reiser til München med tog, ankommer du sannsynligvis på München Hauptbahnhof og fra der har du mange alternativer for å komme deg rundt i München. Det er mange taxier, og du finner en drosjeholdeplass utenfor hovedinngangen, samt også ved inngangen i sør og i nord.

  Parkeringstips

  Hvis du ser etter en plass å parkere, så kan du bruke en av tre korttidsparkeringer ved Hauptbahnhof. For lengre opphold er det best å bruke parkeringshus eller en av de mange parkeringsgarasjene i nærheten av stasjonen. Hvis du har BahnCard betaler du halv pris. I fjerde og femte etasje av stasjonen er parkeringsplasser tilgjengelig fra Bayerstraße og Arnulfstraße. Det er begrensede gateparkeringsmuligheter i sentrum på dagtid, og på kvelden er det uten restriksjoner. Parkering for besøkende er bare tillatt i oppmerkede parkeringsplasser med blå linjer. Parkering i gater uten blå linjer er er forbudt. Vær oppmerksom på at store deler av sentrale München er i en lavutslippsone. Det er vert å merke seg at det er billig parkering på en av de mange parkeringsplassene kalt Park and Ride (P+R), som er i utkanten av byen, med mange kollektivtransportmuligheter for å komme seg inn og ut av sentrum.

  Nyttige lenker

  München Turistinfo

  München Flyplass

  Kollektivtransport i München

  <