Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ MÜNCHEN FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra München Flyplass - servus München!

  En leiebil fra München Flyplass er den perfekte starten på en eventyrreise rundt i den vakre tyske staten Bayern. Bayern er en tradisjonsrik region, og det avholdes flere tradisjonelle festivaler og eventer årlig både i München og i byene og landsbyene rundt. Den mest kjente festivalen er verdensberømte Oktoberfest som trekker over 6 millioner besøkende hvert eneste år.

  München er hovestad i den fremgangsrike staten Bayern. Byen ligger like nord for Alpene og har vokst til å bli en travel millonby; på tross av byens størrelse har den beholdt sin småbysjarm gjennom årene. Som kulturelt sentrum er München i besittelse av noen av verdens mest verdsatte kunstkolleksjoner og byen har et stort antall museer å besøke. Opplev verk av de gamle mesterne på Alte Pinakothekog besøk avante-garde utstilinger ve byens andre topp-gallerier, inkludert Museum Brandhorst og Pinakothek der Moderne, det største kunst- og designmuseet i Europa. Sentralt i byen finner du Münchens tidligere kongelige palass (kjent som Residenz). Palasset har sju slottsplasser og et antikvarium samt en enorm renessansehall som må oppleves. Når du utforsker München er det vel verdt tiden å ta en spasertur gjennom Englischer Garten (den engelske hagen), en av europas vakreste parker og hjem til det kinesiske tårnet. Man må heller ikke gå glipp av byens vedenskjente hovedplass Marienplatz. Hvis du bare har tid til å se en kirke mens du besøker München anbefales Asamkirche for sin rike rokokkoutsmykning.

  Når du er ferdig med turens sightseeing kan du fortsette med en kjøretur langs Romantische Strasse (den romantiske ruten) som strekker seg over 290 km mellom Würzburg nord-vest for München og Füssen på grensen til Østerrike, på veien vil du passere dusinvis av vakre middelalderbyer, landsbyer og slott så planlegg god tid til å stoppe for å beundre omgivelsene.

  Bayern er kjent for sitt vakre alpinske landskap, livlige ølhaller, og grønne enger. Å hente din bilutleie på München Flyplass er en perfekt måte å starte turen på. Start fra flyplassen og besøk regionens uforglemmelige landemerker, inkludert den vakre byen Bamberg som er kjent for sin pittureske arkitektur og Neuschwanstein slott, Ludwig II sitt romantiske eventyrslott som i sin tid var inspirasjonen bak disneyslottet. Sør-øst for München ligger den vakre innsjøen Königssee i skyggen av alpene - det perfekte reisemål på en vakker sommerdag. Deutsche Alpenstrasse (den tyske alpeveien) er en av Europas eldste og vakreste kjøreruter og vel verdt å utforske med din leiebil.

  Auto Europe tilbyr leiebiler på mer enn 24 000 stasjoner i over 180 land verden over. Du vil finne flere avhentingsstasjoner i München og resten av sør-Tyskland. Du finner enkelt en passende avhentingsstasjon i vår søkemotor. Auto Europe ble grunnlagt i 1954 og er en av verdens eldste bilutleiemeglere og samarbeider med verdens topp tilbydere som Alamo, Avis, Hertz, Alamo, Dollar, Enterprise, Europcar og Sixt. Du kan booke din leiebil raskt og enkelt ved bruk av Auto Europes søkemotor. Kontakt gjerne våre reservasjonsagenter dersom du trenger hjelp til å leie bil i München.

  Er du ivrig etter å utforske byer og landskap rundt München? Da kan du finne mye nyttig informasjon og ideer i våre road trip guider, les for eksempel om vår Biergarten tour og den romantiske ruten.

  Informasjon om flyplassen

  München flyplass er en av Tysklands travleste flyplasser og håndterer rundt 50 millioner passasjerer årlig. Det går flyavganger til og fra nesten 300 destinasjoner verden over. Flyplassen ligger i nærheten av Freising, kun 29 km fra München i retning nord-øst. Flyplassen har to moderne terminaler, to rullebaner og store transportfasiliteter. Flyplassen ble åpnet i 1992 og har et travelt shoppingområde, hotell, forretningsfasiliteter og restauranter i området kjent som München Airport Centre mellom de to terminalbygningene. Fasilitetene har også to store parkeringsplasser med kapasitet for over 30 000 biler.

  München Flyplass (MUC)
  Offisiellt navn: München Flyplass. Tysk: München Flughafen. Også kjent som Franz Josef Strauss Airport.
  Adresse: Nordallee 25, 85356 München-Flughafen, Germany.
  IATA kode: MUC
  Beliggenhet: Ligger i nærheten av Freising, kun 29 km fra München.
  Flyselskaper som opererer fra München flyplass: En lang liste flyselskaper flyr fra München flyplass inkludert Air Canada, Air China, Air France, Alitalia, All Nippon Airways, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Delta Air LInes, El Al, Emirates, Etihad Airways, Finnair, Iberia, KLM, Lufthansa, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, TAP Air Portugal, Thai Airways, Turkish Airlines, United Airlines og Vueling.
  Tel: +49 89 97500

  Hvor henter jeg leiebil på München Flyplass

  For å hente din leiebil fra München Flyplass må du ta deg til utleieselskapenes kontorer i sentralområdet utenfor terminal 1. Finn frem til bilutleieselskapet oppgitt på din voucher; de vil håndtere papirarbeidet og gi deg nøklene til bilen; de vil deretter gi deg instrukser omhvordan du returnerer leiebilen. Ved retur vil representanter fra bilutleieselskapet kontrollere bilen sammen med deg, du kan deretter levere fra deg nøklene.

  Bilutleieselskapenes åpningstider

  Avis Leiebil på München flyplass Avis på München flyplass
  Terminalstraße Mitte,
  München-Flughafen, Tyskland 85356

  +49 89 97597600
  Åpningstider:
  Man - Søn: 07:00 - 23:00
  Budget Leiebil på München flyplass Budget på München flyplass
  Terminalstraße Mitte
  München-Flughafen, Tyskland 85356

  +49 69 710445596
  Åpningstider:
  Man - Søn: 07:00 - 23:00
  Buchbinder Leiebil på München flyplass Buchbinder på München flyplass
  Mietwagenzentrum Terminalstraße
  München, Tyskland 85356

  +49 89 2035230517
  Åpningstider:
  Man-Søn: 06:00 - 23:00
  Europcar Leiebil på München flyplass Europcar på München flyplass
  Terminalstraße Mitte
  München, Tyskland 85356

  +49 89 9735020
  Åpningstider:
  Man-Søn: 06:30-00:00
  Sixt Leiebil på München flyplass Sixt på München flyplass
  Terminalstraße Mitte
  München, Tyskland 85356

  +49 89 66 06 00 60
  Åpningstider:
  Man-Søn: 05:30-00:00

  Terminaler

  Terminal 1 ble åpnet i 1992 og er den eldste av flyplassens to terminaler. Terminalen håndterer flyavganger fra alle flyselskaper med unntak av Star Alliance medlemmer og har en total kapasitet på 25 millioner passasjerer per år. Terminalen er delt in i Avganger/Ankomster A–D og F i tillegg til Ankomster E. Alle fasiliteter for passasjerer er på level 04 (gatenivå). Terminal 2 har også kapasitet for 25 millioner passasjerer og ble bygget i 2003. Terminalen betjener Lufthansa (og selskapets partnere) samt Star Alliance. Bygningen er delt inn i ankomstnivå (03) og to avgangsnivåer (04, 05). Gatene K og L i T2 satelittbygning kan nås ved et undergrunns-passasjersystem. Det vurderes konstruksjon av en tredje terminal i løpet av de neste årene.

  Flyplassens fasiliteter

  München Flyplass har svært gode shoppingmuligeheter med over 150 butikker tilgjengelig for sine reisende. I tillegg til store Duty Free områder er det et stort antall merkebutikker i Münchens flyplass-sentrum inkludert Bally, Bobbi Brown, Boss, Bulgari, Burberry, Gant, Gucci, Hermès, Marc O'Polo, Mont Blanc, Parfois, Ralph Lauren, Valentino og Victoria's Secret. Du finner også et stort antall kafeer, restauranter og barer (totalt rundt 65) og du er sikret å finne noe for enhver smak; du kan velge mellom Bubbles Seafood & Wine Bar, Bistro Organic, Bamee Authentic Thai Cuisine, Dallmayr gourmet cuisine, Erdinger Bar & Biergarten, McDonald's og mye mer. Passasjerer kan nyte bayersk mat, hjemmebrygget øl og asiatiske delikatesser. Andre fasiliteter inkluderer gratis Wi-fi, leieområde tannlege, sovekabiner, treningssenter, frisører, kapeller, forretningssenter og to hoteller.

  Hvordan komme seg til og fra München flyplass

  Flyplassen ligger i Erdinger Moos distriktet og flyplassen er omtrent en halvtimes kjøring nord-øst for byens sentrum. Den nås enkelt med leiebil fra nord, øst og sør via autobahn A92 og regional vei B301. Fra vest kan flyplassen nås via A92, fulgt av de regionale veiene St2084 og St2584. Det er verdt å merke seg at det alltid er mye trafikk i ukedagene fra 07:00 til 09:00 og fra 16:30 til 19:00, så det er viktig å beregne ekstra tid i disse tidsrommene. Det er enkelt og effektivt å komme seg til og fra flyplassen med byens offentlige transportsystem. Lokaltogene S1 og S8 (S-Bahn) går mellom byens sentrum og flyplassen hvert 10 minutt. Det går også buss fra byen, såvel som fra Ingolstadt og Landshut.

  For mer info om å reise med leiebil i Tyskland kan du besøke våre sider med trafikkinfo.

  Parkering

  Parkeringsområdene på München flyplass har LED displayer som viser antallet ledige parkeringsplasser. Parkeringsnivåene er fargekodet slik at det er enkelt å finne de ledige plassene. Du finner parkeringsautomater på alle nivåer der du kan betale med kredittkort, tyske EC kort og kontanter. Du finner bagasjetraller på hvert nivå for en enkel tur til innsjekking. Parkering i München kan være en utfordring, spesielt i byens sentrum. Byens parkeringshus er indikert med et blått skilt med en "P". Parkering i disse parkeringshusene er et godt alternativ til gateparkering, som er vanskelig å finne og under strenge tidsbegrensninger (merk at gateparkering merket med blå linjer på bakken og at maks tid er to timer). Parkeringsbøtene er ikke dyre men som i alle andre byer kan feilparkering føre til tauing. Det enkleste alternativet er ofte å parkere på en av de mange Park & Ride parkeringsplassene utenfor byen og ta offentlig transport til sentrum.

  Nyttige linker

  München Flyplass