Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BIERGARDEN TOUR TYSKLAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Biergarten Tour - Fra München til Freising og Bamberg

  Tallrike slott og vakre landskap gjør Tyskland til en turistmagnet som aldri slutter å trekke besøkende. Tyskland er hjem til mange forskjellige regioner, alle med unike aspekter, dialekter og kulturer, noe som gjør landet tile et veldig spesielt sted å besøke. bayersk kultur er noe for seg selv på alle måter. Kunsten å brygge øl er perfeksjonert i Bayern i over 3000 år. Enten du besøker en liten landsby eller en storby finner du en overveldende mengde ølmerker og enhver by med respekt for seg selv har minst ett bryggeri!

  Det finnes ikke noen bedre måte å bli kjent med München på enn å besøke Oktoberfest, den legendariske ølfestivalen. På din road trip til München bør du imidlertid ikke gå glipp av et stopp i Freising etter som denne byen er hjem til Weihenstephan bryggeri. Den perfekte slutten på turen er en reise til Bamberg, en by så pitturesk at du vil tro den er tatt rett ut av et eventyr.

  Book din leiebil i Tyskland med Auto Europe og opplev alle de mest legendariske bryggeriene på vår biergarten road trip. Denne reisen gjennom Tyskland passer også godt for vinelskere.

  Route Avstand Reisetid
  München Flyplass - Freising 11.7 km 15 minutter
  Freising - München Sentrum 40.1 km 35 minutter
  München - Bamberg 229 km 2 timer 16 minutter
  Total: 280.8 km 3 timer 6 minutter

  Dag 1: Freising

  Road Trip Freising, Tyskland Road Trip Freising, Tyskland

  For en fullkommen biergarten-tour må man starte der det hele begynte. Freising er ikke bare en av de eldste begyggelsene i Bayern, men også hjem til legendariske Weihenstephan bryggeri. Munkene startet ølgryggng her i 1040. I dag blir øl produsert i Freising sendt til alle verdenshjørner, inkludert USA og Storbritannia.

  Verdt å oppleve i Freising

  Freising er det perfekte stedet å besløke for å oppleve et historisk bryggeri på nært hold. Byen er også en livlig studentby. University of Technology har campus i Freising, og byen utdanner også neste generasjons ølbryggere.

  Det er selvfølgelig også mange fritidsaktiviteter å ta seg til i Freising; ta for eksempel en sykkeltur lands elven Isar og ta en pause ved Mühlenpark, en populær biergarten i Garching. Etter et godt måltid og noe i glasset vil du passere Domberg på veien tilbake. Denne romeske katedralen er verdt et besøk og hjem til biskopen i Freising. Du bør også ta en kikk inni det imponerende biblioteket og i Diozesanmuseum, som huser en stor samling kunstgjenstander.

  Overnattingstips i Freising

  Selv om Freising er en universitetsby er det et stort antall hoteller og andre overnattingsmuliheter her og de er alle enkle å nå med en leiebil i Freising. Du er garantert et komfortabelt opphold på Corbin Feng Shui Business Hotel. Reisende med trangere budsjett vil på den andre siden kunne sove godt på Pension Abestal Garni. Hvis du føler at du vil vite mer om bayersk kultur kan vi anbefale vertshus som Gasthof Schredl, Zum Loewen eller Gästehaus Buchner.

  Spisesteder i Freising

  En road trip til Freising vil også gi deg muligheten til å prøve et stort antall gode restauranter. Vi anbefaler spesielt Weissbrau Huber på General-Von-Nagel Straße, Braustüberl Weihenstephan, rett på Weihenstephaner Berg, og Weihenstephaner am Dom. Selvfølgelig finner du også mange restauranter som tilbyr internasjonale retter i Freising. Du kan spise fantastisk that-mat på Lucki's, mens indisk mat finnes på Indian Palace, om du er i humør for italiensk anbefaler vi Trattoria Ca del Bosco. Om du er mer lyseten på gresk mat foreslår vi Irodion.

  Etter at du har utforsket Freising kan du ta motorveien A92 motorway eller Landstraße B11 til München. Begge rutene tar 35 til 40 minutter.

  Neste stopp: 35 minutter


  Dagen 2 og 3: München

  Road Trip München, Tyskland Road Trip München, Tyskland

  Though beer brewing may have its roots in Freising, München er verdens ølhovedstad. I løpet av årlige Oktoberfest tilbyr Münchens beste og mest berømte bryggerier sine edle dråper til tørste besøkende fra hele verden i enorme kvanta. Festen begynner de første to ukene i September. Tiden rundt oktoberfest er den mest populære tiden å besøke München.

  Dersom dine planer om en road trip til München faller i September er det for mange måter å telle å oppleve bayersk vertskap og kultur. Mer enn 180 forskjellige biergartens inviterer deg til gode måltider og lokalt øl. Noen av de mest populære biergartens i München er Hirschgarten, Nymphenburg Schloss, Taxisgarten, Augustiner Biergarten, Aumeister og hagen ved Chinesicher Turm.

  Verdt å oppleve i München

  München er en flott by å besøke, ikke bare på grunnav ølet, men på grunn av byens mange festivaler og turistattraksjoner. Berømte Marienplatz og Rathaus trekker mange turister hvert år. En annen turistmagnet er Viktualienmarkt, der du kan kjøpe et hav av delikatesser fra frukt og grønnsaker til ost, kjøtt og vin.

  Med så mange muligheter for aktiviteter og dagsturer er det godt at du er fleksibel med leiebil i München. Din biergarten road trip i Bayern vil bli en opplevelse du ikke snart glemmer. Benytt anledningen til å se Neuschwanstein, slottet som har inspirert Disney-slottet, alpene eller besøk Fünfseenland sine glassklare innsjøer. I München kan du slappe av i Englischer Garten, en av de første byparkene i Europa. Om du vil ha en historisk og tankevekkende opplevelse, besøk Dachau konsentrasjonsleir.

  München er et sted du kan glede deg til dersom du er glad i å feste. Enten du drar til Schwabing, Ostbahnhof eller Glockenbachviertel venter livlige klubber og barer på deg. Merk at mange klubber i München har dresscode, så kle deg pent.

  Spisesteder i München

  Du vil spise fantastisk mat på denne reisen. Vi anbefaler deg å unngå turistrestauranter og heller besøke steder der de lokale spiser. Spør en Münchner om restaurant-tips! Uansett når du besøker München er det viktig at du booker på forhånd. Å booke tidlig er spesielt viktig dersom du reiser under Oktoberfest. De flese hoteller setter opp prisene i denne tidsperioden og bookes fort opp.

  Overnattingstips i München

  Det er også lurt å booke tidlig dersom du vil besøke en av de andre ølfestivalene i München som for eksempel Frühlingsfest eller Starkbierfest. Hotel Uhland er en av byens topp hoteller og har holdt denne statusen i en årrekke. Hoteller ligger nært Theresienwiese der Oktoberfest finner sted. Reisende som ønsker en koselig atmosfære og rimelige priser vil like Hotel Laimer Hof München For luksusopphold anbefaler vi Mandarin Oriental München eller Rocco Forte Charles.

  Neste stopp er Bamberg. Hit kommer vi med en to timers kjøretur på A8, Kjøreturen gir deg en herlig utsikt over skogen Hofoldinger Forst og innsjøen Seehamer See lake med alpene som bakdropp.

  Neste stopp: 2 timer 16 minutter


  Dag 4: Bamberg

  Road Trip Bamberg, Tyskland Road Trip Bamberg, Tyskland

  På den fjerde og siste dagen av din reise skal du oppleve den herlige byen Bamberg. De mange tradisjonelle bayerske husene og brosteinsgatene inviterer deg på en trivelig spasertur gjennom byen.

  Verdt å oppleve i Bamberg

  En av grunnene til å avslutte vår road trip i Bamberg er at byen ikke er full av turister; dette gjør at du får oppleve byen som den er. Høydepunkter inkluderer gamlebyen, rådhuset og katedralen. En flott måte å tilbringe en avslappende ettermiddag er å besøke Altenburg - spaser gjennom den vakre slottsparken og nyt omgivelsene.

  Spisesteder i Bamberg

  Bamberg er ikke noen turistmagnet men du finner mange flotte restauranter her som er vel verdt et besøk. Kachelofen er en storfavoritt sammen med italienske Fellini Ristorante, eller bayerske Schenkerla. Bamberg tilbyr også flere koselige biergartener. Noen av de mest populære er Griefenklai, Spezial-Keller, Bamberger Weissbierhaus og Volspark.

  Du finner også noen koselige biergartens utenfor Bamberg, som for eksempel Landgasthofen Heerlien i nærheten av Wildensorg og Weierich i Lugbank. Med din leiebil fra Bamberg, kommer du lett frem.

  Bamberg har ikke et spesielt aktivt natteliv, men du finner mange koselige barer å ta et glass med venner om kvelden. Om du vil avslutte turen med fest og moro kan du ta en spontan tur til Hallstadt, der du kan besøke Pio, en populær festdestinasjon i regionen.

  Overnattingstips i Bamberg

  Her en noen forslag til overnatting i Bamberg; Fässla har bryggeri, hotell, restaurant og biergarten under samme tak. Et annet godt valg når du skal overnatte i Bamberg er Bamberg is Barock Hotel am Dom. Om du reiser på budsjett og ikke vil prioritere overdådig foreslår vi Best Western Hotel Bamberg som et rebnt og trivelig alternativ. Dette hotellet ligger i tillegg perfekt situart i forhold til byen og bryggeriene.

  Biergarten Road Trip i Tyskland: Planlegg den perfekte turen

  Nå som du har en ide og hva du kan se og gjøre i Freising, München og Bamberg, er det på tide å planlegge turen din! Book en leiebil til din beer garden road trip i dag, men husk at du aldri må kjøre når du har drukket alkohol.


  Nyttig reiseinformasjon om Tyskland

  Road Trip Tips
  Road Trip Tips - Tyskland
  Leiebil enveisreise
  Leiebil enveisreise

  Utforsk andre road trip ruter i Tyskland

  Alpin Road Trip Eventyrruten Romantisk rute
  Vinruten 1000 km på Autobahn