Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ RIGA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Riga Flyplass til beste priser

  Dersom man henter sin leiebil på Riga Flyplass kan man raskt ta seg til Latvias hovedstad, til de mange slottene i regionen eller til de flotte strendene langs kysten. I Europas kulturhovedstad (2014) Riga er mulighetene mange. Ta en koselig sightseeingtur med båt på elven Daugava som renner gjennom byen, sett deg på en restaurant og nyt av god mat eller ta en heldag på Riga Zoo og Livu Vannland. Drøye 100 km fra flyplassen ligger en av verdens nordligste vingårder, Sabile Wine Hill, som hvert år har en populær vinfestival. Kjør 50 km videre vest ut, mot kysten, til den vakre fossen Ventas Rumba. Dette er den bredeste i Europa med sine 240 meter. Dersom du liker å være aktiv kan du ta turen til Kurzeme der du kan stå på ski, eller så kjører du til Bulduri der du kan ta fine sykkelturer. Auto Europe viser deg veien til din billige leiebil på Riga flyplass. Skriv inn dine kriterier i vår søkemotor og du vil få opp en oversiktlig liste der du kan velge og vrake mellom forskjellige bilkategorier og utleiere på ønsket dato.

  Flyplassinformasjon

  Riga Flyplass (RIX)
  Offisielt Navn: Starptautiska Lidosta Riga, Engelsk: Riga International Airport
  Adresse: Marupe district, LV 1053
  Flyselskaper: Det er over tjue flyselskaper. AirBaltic, Norwegian, Ryanair og Wizz Air flyr hit fra Norge.

  Terminaler

  Riga flyplass har én terminal med tre etasjer, og er delt inn i områdene A, B, C, D og E.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Riga Flyplass ligger i område E.

  Utleier Åpningstider
  Prime Car Rental Man-søn: 08:00-19:00
  AddCar Man- Søn: 00:00-23:59
  Budget Man-fre: 08:30-20:30
  Lør: 09:30-19:30
  Søn: 09:30-20:30
  Europcar Man-fre: 09:30-18:00
  Lør-søn: 10:00-18:00

  Flyplassens fasiliteter

  Taxfree-butikk finner du i områdene B, C, D og E. Det finnes også suvenirbutikker, klesbutikker, kiosker, postkontor og et apotek. Valutakontor finner du i område E og C. Du kan enkelt logge deg på gratis wi-fi. Etter sikkerhetskontrollene er det seks restauranter og kaféer der du kan kjøpe god mat og drikke. Det er tre spisesteder før sikkerhetskontrollen. Ekstra komfort og service finner du på flyplassens businesslounge og VIP-lounge.

  Transport

  Til sentrale Riga tar det bara rundt 10 minutter med leiebil. Bak Parkeringen P1 finner du buss 22 som går til sentrale Riga på rundt en halvtime. Minibuss 241 går til Esplanade, Zolitude og Priedaines iela. Det går busser også til internasjonale destinasjoner som Tallinn, Minsk, Warszawa, Vilnius, Berlin, St. Petersburg, Kaliningrad, Mazeikiai, Plunge og Klaipeda. Det er to taxiselskaper på flyplassen; SIA Baltic Taxi og AS Rigas Taksometru Parks (Red Cab).

  Parkering

  På flyplassen finnes det en korttidsparkering (P1) og to langtidsparkeringer (P2 og P3). I Riga kan man både parkere på gaten og i parkeringshus/garasje til en relativt billig pris.

  Nyttige Linker

  Riga Flyplass Hjemmeside