Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ SOFIA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Sofia flyplass til beste rate

  Med din leiebil fra Sofia flyplass kan du utforske Bulgarias hovedstad og området rundt med total frihet; stoppe når det passer deg og reise uten å vente på offentlig transport. Sofia Flyplass ligger kun 10 km fra bykjernen så hvorfor ikke gjøre et stopp eller to på veien for å nye det vakre landskapet og at ferien endelig har begynt? Med leiebil fra Auto Europe er tiden på din side.

  Dersom drivstoffalternativet du har valgt betyr at du må fylle drivstoff før tilbakelevering eller rett etter avhenting finner du en bensinstasjon ca 10 minutter fra flyplassen.Husk at ved avhenting av din leiebil må du ha med voucheren fra Auto Europe, kredittkort og førerkort. Dersom du reiser om vinteren er det lurt å sjekke hvilken vintertilpasning som er inkludert eller legges til i leiebilavtalen du har valgt.Sjekk enkelt priser og tilgjengelige leiebiler på på våre hjemmesider, dersom du har spørsmål i forhold til bilutleie på Sofia flyplass hjelper vi deg gjerne.

  Flyplassinformasjon

  Sofia Internasjonale Flyplass (SOF)
  Ligger 5 km fra Sofia.
  Offisielt navn: Sofia Airport eller Sofia-Vrazhdebna Airport
  Adresse: bul. "Christopher Columbus" 1, 1540 Sofia, Bulgaria
  Flyselskaper: Over 70 flyselskaper flyr til og fra Sofia Flyplass.
  Det går blandt annet fly til Alicante, Amsterdam, Athen, Barcelona, Beirut, Berlin, Brussels og Bucharest.

  Terminaler

  Flyplassen har to terminaler og det går en hvit shuttelbuss mellom de to hvert 30 minutt. Shuttelbuss mellom terminalene er gratis. Terminal 1 brukes av charterselskaper og rimelig flyselskaper som EasyJet, Germanwings og Wizz Air. Terminal 2 tar imot den meste trafikken fra andre flyselskaper, blandt annet Bulgaria Air.

  Henting og levering av leiebil

  Utleiere Åpningstider
  Choice Rent a Car Man-Søn: 06:00 - 24:00
  Europcar Man-Søn: 06:00 - 24:00
  Avis Man-Søn: 08:00 - 23:00
  Sixt Man-Søn: 06:00 - 24:00
  Enterprise Rent a Car Man-Søn: 06:00 - 24:00
  Budget Man-Søn: 06:00 - 24:00
  Hertz Man-Søn: 06:00 - 24:00
  Firefly Man-Søn: 06:00 - 24:00
  Thifty Man-Søn: 06:00 - 24:00

  Flyplassens fasiliteter

  Terminal 1 har post og banktjenester, to kaffebarer og en taxfreebutikk. Terminal 2 er nyere og har et vesentlig større tilbud enn Terminal 1 og har flere butikker, restauranter og kaffeer. Mens du venter på flyet eller på bagasjen kan du kjøpe bulgarske søtsaker til turen såvel somå benytte deg av taxfreeprisene. Du kan betale i taxfreebutikkene i bulgarske lev, Euro, Dollar, sveitsiske Franc eller pund. Åpningstidene samsvarer med dagens første og siste flyvninger. Det er minibank på begge terminaler. På terminal 1 er det en lounge(VIP Lounge), mens på terminal 2 finner du to stykker; Lounge Preslav og Lounge Pliska.

  Transport

  Det tar omtrent fem minutter å kjøre din leiebil fra Sofia flyplass til bykjernen. Et annet alternativ er å ta metrolinje 1 fra metrostajsonen ovenfor Terminal 2 på flyplassen. Du kan også ta taxi; Sofia Flyplass samarbeider med taxiselskapet OK Supertrans AD. Det er taxiholdeplass utenfor begge terminalene. Pass på at du tar rett texiselskap da taxisvindel er vanlig.Du kan også ta busslinje 84 eller 384 inn til Sofia. Dette tar in overkant eller underkant av en halvtime avhengig av trafikk. Du må kjøpe billetter før du går ombord. Merk at bagasje over 60x40x40 må ha egen billett.

  Parkering

  Parkeringsplassen utenfor Terminal 1 er utendørs og usikret med 400 plasser mens terminal 2 har parkeringshus med 800 plasser. På Terminal 2 er det korridor ut til parkeringshuset.

  Nyttige Linker

  Sofia Flyplass Hjemmeside