Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Vinterferie - tips fra Auto Europe!

  Det er ingenting som en ferie for å ha noe å glede seg til i vintermånedene. Unnslipp den mørke, norske vinteren i noen uker og planlegg en ferie til en av disse spennende destinasjonene. Vi presenterer her noen fantastiske tips til neste vinterferie!

  London

  London er en storbyklassiker. Byen sover aldri og er et yndet mål for helgeturer og shopping. Her finner du også et stort utvalg av eventer og arrangementer hele året rundt. Utallige museer, konserter og attraksjoner gjør at det alltid er noe å ta seg til. Om kvelden finner du et yrende natteliv rundt byens barer og restauranter. Et tips er å laste ned en av de mange sightseeingappene som finnes for London. Dersom du reiser alene – gå en tur med din helt egen turguide på øret og se byen med nye øyne.

  Tenerife

  Tenerife er en populær feriedestinasjon året rundt. Hvis du tør å ta steget utenfor allfarvei og bort fra strender og turistfeller vil du ikke angre! Øyen har mye mer å by på enn fester og solvarme strender. Om du kjører innover på øyen vil du bli møtt av fantastisk natur og et pustberøvende landskap. Den vulkanske øya er kjent for å ha «evig vår» og ikke uten grunn. Selv om vinteren når temperaturen ofte hele 20 grader. Om du er av den turglade sorten anbefaler vi en tur opp til El Teide for et utenomjordisk landskap og utsikt over kanarieøyene.

  Genève

  Nyt en strålende utsikt over skibakkene og koselige kvelder inne foran en varm peis. Genève er en vakker og spennende by med historie og utallige eventer og arrangementer å ta seg til. I tillegg er du bare en kort kjøretur unna de mest berømte franske og sveitsiske skiresortene. Tilbring dagene på vinterferie i bakken og kveldene i sauna, på restaurant eller på nattklubb og ikke glem å ta med sjokolade tilbake som suvenir fra Sveits.

  Dublin

  Vinterferie i Irland er perfekt om du er glad i mysteriebøker og fantasyromaner; Myter, eventyr og sagn er en stor del av kulturen, så benytt anledningen til å lese deg opp på forhånd for fullt utbytte av turen. Gå opp Mount Errigal for en fantstisk utsikt over Glenveagh National Park. Benytt gjerne anledningen til å ta en Game of Thrones sightseeing tur. Gå heller ikke glipp av de mange middelalderslottene mens du er i irland. Avslutt turen med barhopping i Dublin!

  Alicante

  Alicante er kanskje ikke det første stedet du tenker på når du skal velge en destinasjon, men med vintertemperaturer på rundt 16 grader er det perfekt for deg som trenger en pauyse fra det kalde nord. Byen er mye roligere utenfor turistsesongen og du kan nyte lange dager med milde tempareturer og gå lange turer på fredelige sandstrender.

  Bloggsøk


  Kategorier