Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ BRATISLAVA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Bratislava Flyplass med Auto Europe

  Vi på Auto Europe synes ikke at våre kunder skal måtte trenge å velge imellom kvalitet og pris. Takket være vårt gode samarbeid med ledende utleiere verden over, så kan vi tilby deg billeie av høy kvalitet på over 24.000 destinasjoner i over 180 land, alltid til konkurransedyktige priser. Gjennom vårt samarbeid med lokale og internasjonale utleiere, så har vi en stor og moderne bilpark på de fleste flyplasser i Europa og resten av verden, Bratislava flyplass er en av disse.

  Bratislava Lufthavn (BTS) informasjon

  Offisielt navn: M. R. Stefánik Airport
  Slovak: Letisko M. R. Stefánika
  Adresse: Ivanská cesta, 820 01 Bratislava-Ružinov, Slovakia
  IATA Code: BTS
  Beliggenhet: Flyplassen ligger ca. 8km nord for byens sentrum
  Flyselskaper: Det er 6 selskaper som flyr til og fra Bratislava. Norwegian flyr direkte hit
  Telefon: +421 2/330 333 53

  Åpningstider for bilutleieskranker

  Utleiere Åpningstider
  Budget 08:00 - 22:00
  Buchbinder 08:00 - 22:00

  Terminaler

  Flyplassen har kun en terminal som er bygget i 2012, som ligger der original bygningen fra 70 tallet tidligere lå. Det var tre terminaler før, men nå er det kun nybygde terminal A som er i bruk. Check-In ligger i første etasje, ved hovedinngangen, mens sikkerhetskontrollen ligger i andre etasje.

  Opphenting og avlevering av leiebil

  Bilutleiekontorene ligger i første etasje, ved ankomsten. Når du kommer frem til flyplassen, så går du til skranken hvor din utleier holder til (du finner din utleier på første siden på din voucher, under "Opphentings informasjon") og viser din voucher og annen dokumentasjon. De vil så vise deg veien til din bil. Om flyet ditt er forsinket er det viktig at du sier fra om dette til utleieren så at de holder av bilen for deg. Oppgi også flight nummeret ditt når du booker. Du finner utleierens kontaktinformasjon på din voucher. Om din opphentingstid er utenfor normale åpningstider, så vil det tilkomme et ekstra gebyr.

  Flyplass fasiliteter

  Flyplassen kan tilby et flertall muligheter for tax-free shopping og en bit mat. På den offentlige delen av flyplassen så kan reisende ta en kaffe eller noe å spise i en av barene. Her finner du også et postkontor og turistinformasjon.

  Tax-Free shoppingen finner du etter at du har gått igjennom sikkerhetskontrollen. Her finner du også et café og en kiosk. Det er gratis Wi-Fi i hele terminalen, og det finnes ladning stasjoner ved gatene hvor du kan lade mobil og laptop.

  Transport/Hvordan komme seg til flyplassen

  Det er på dagtid to busser som går til og fra flyplassen, 61 og 96. Det er en nattbuss, N61. Bussene 61 og N61 tar deg til blant annet sentralstasjonen (Hlavná železnicná stanica). Du kan kjøpe billett i kioskene i terminalen, på turistkontoret i ankomsthallen eller fra billettautomater som du finner både i ankomsthallen og ved busstoppet. Fra sentralstasjonen går det tog til andre byer i Slovakia, som Kosice og Banská Bystrica, og andre europeiske byer som Praha, Wien og Budapest.

  Om du kjører bil, så tar du deg til og fra flyplassen på motorveien D1. Hvis du er på vei til flyplassen vil du se skilter som sier "Letisko", flyplass på Slovakisk. For mer informasjon angående å kjøre bil i Slovakia, se her.

  Parkering Tips

  Om du bare skal hente eller slippe av noen på flyplassen så kan du bruke drive-through veien foran terminalen uten å betale. Hvis du skal stå lengre så kan du bruke to forskjellige parkeringer (P1 og P2), begge ligger i et gåavstand fra terminalen.

  P1 tilbyr gratis parkering de første 15 minuttene, mens P2 har gratis parkering kun de første 5 minuttene. Det er billettautomater på parkeringen og i terminalen, og disse tar kun kontanter. I bemannet parkeringsskranke kan du betale med kort.

  Andre linker

  Turistinformasjon Bratislava

  Bratislava lufthavn offisielle hjemmeside