Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BRATISLAVA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Bratislava til beste rate

  Som en ledende leiebilsmegler så tilbyr Auto Europe bilutleieservice på over 24.000 destinasjoner verden over. I Bratislava kan du velge mellom å hente bilen på enten flyplassen eller på et bykontor. Siden vi samarbeider med både lokale og internasjonale bilutleiere så kan vi tilby våre kunder et stort utvalg av bilkategorier og tilby deg billeie i Bratislava til de mest konkurransedyktige prisene.

  Trafikk og parkering

  Det er flere og flere biler i Bratislava og den økte trafikken gjør det utfordrende å kjøre i sentrum under rushtiden, men det er ikke umulig. Derfor er det, som i andre hovedsteder, lurt å unngå å kjøre i morgen- og ettermiddags rushen på hverdagene. Å leie bil i Bratislava gir deg muligheten til å utforske hovedstaden, og også å kjøre til andre hovedsteder og byer i nabolandene, for eksempel Wien, Budapest, Zagreb, Praha eller Krakow. De fleste utleierne tillater deg å reise til forskjellige land, men du må kjøpe en ekstra forsikring på plass fra din utleier før du henter leiebilen.

  Klikk deg in på Generelle kjøreregler i Slovakia for å få mer informasjon angående kjøring og parkering i Bratislava.

  • Man kjører på høyre side av veien
  • Promillegrensen er 0
  • Under dagen (fra 08:00 til 16:00) må man betale en avgift for å parkere. Du trenger en P-skive. Disse kan du finne på større parkeringsplasser eller i aviskiosker
  • Gratis parkering i helgene
  • Begrenset parkering er markert med kryssende linjer eller blå parkering reservert skilt.

  Geografisk informasjon

  Bratislava er hovedstaden i Slovakia, og har en unik geografisk beliggenhet. Den grenser til to land: Østerrike i vest og Ungarn i sør. Den nest største elven i Europa, Danube, renner igjennom Bratislava og tre andre hovedsteder: Wien, Budapest, og Belgrad. Beliggenheten i sentral- Europa plasserer Bratislava i hjertet av det gamle kontinentet, hvor det er historiske steder rundt hvert hjørne. Den slovenske byen ligger kun ca. 80 km fra Wien, noe som gjør Bratislava til en populær turistdestinasjon. Om du leier bil i Bratislava, så er du garantert en interessant kjøretur i Europas sentrum. Den beste tiden å besøke byen er på våren og sommeren, siden vintrene er kalde og fuktige.

  Bratislava flyplass

  Bratislava Airport- BTS
  Hjemmeside: www.bts.aero
  Telefon: +421 2 3303 3353 (åpent hele døgnet)
  Flyplassen ligger ca. 6,5km fra Bratislavas sentrum, og hit kommer fly fra Europa, Nord Afrika og Midtøsten.

  Togstasjon: Bratislava sentralstasjon - Bratislava hlavná stanica
  Linjer: Andre Slovenske byer, og et flertall europeiske land: Tsjekkia, Østerrike, Ungarn, Polen, Tyskland, Serbia og Kroatia. Sentralstasjonen ligger i sentrum, hvor mange av bussene og trikkene ender opp.

  Offentlig transport

  Foruten togtransport, så finnes det også busser, trikker og charterbusser i Bratislava og linjene går over hele byen. Den offentlige transport siden finnes på engelsk, som kan gi deg informasjon om priser, linjer og kart. Den sentrale busstasjonen i Bratislava, Autobusóva stanica Mlynské Nivy, har både nasjonale og internasjonale busslinjer.

  Nyttige linker

  Turistguide Bratislava