Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  REIS MED ELEGANSE OG STIL PÅ MOTORVEIEN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Reis med eleganse og stil- Trafikkregler på MOTORVEIEN

  Har du lyst til å reise bort fra den grå hverdagen og nyte av livet? Gjør det! Hos Auto Europe så kan du leie luksusbilen du alltid har drømt om. Sjekk ut vår infographic om luksusbiler og nyt av en uforglemmelig kjøreopplevelse, men glem ikke å følge trafikkreglene i landet du besøker!

  Tyskland

  Drømmer du om en Porsche 911 - Effekt: 294 kW - 400 hk, Topphastighet: 303 km/t? I Tyskland kan du velge mellom et stort antall luksusleiebiler, for eksempel: Mercedes, Porsche, Audi, BMW, Maserati og mange flere. Tyske motorveier har ingen bomstasjoner og på de fleste av de så er det ingen fartsgrenser, med andre ord et himmelrike for fartselskere! OBS: Vinterutstyr er obligatorisk i hele landet. Biler som leies ut under vinteren har vinterdekk.

  Østerrike

  Klart du har lyst til å kjøre en Mercedes GLK - Effekt: 225 kW - 302 hk, topphastighet: 209 km/t - under ditt besøk i Østerrike! Vær oppmerksom på at fartsgrensen på østerrikske motorveier er 130 km/t og at fartskontroller er vanlig. Om du blir tatt for fartsovertredelse så må du betale boten på stedet. Promillegrensen er 0.5 g/L (0.1g for førere som har hatt førerkortet i mindre enn to år). Biler som kjører på motorveien må ha en spesiell motorvei-oblat og under vinteren så må man ha vinterdekk.

  Belgia

  Neste gang du skal besøke Belgia, hvorfor ikke kjøre en Audi A5 Sportback - Effekt: 200 kW - 272 hp, Topphastighet: 249 km/t? 120 km/t er fartsgrensen på motorveiene i Belgia. Disse motorveiene er godt opplyst på kvelden unntatt mellom 00:30 og 05:30 (for å spare strøm). Det kreves ingen avgift for å kjøre på belgiske motorveier. Promillegrensen er på 0.5 g/L, og om du kjører påvirket over denne grensen så må du betale boten kontant og bilen kan få kjøreforbud.

  Frankrike

  Føl kraften til en Ferrari F12 Berlinetta - Effekt: 545 kW - 741 hk, Topphastighet: 340 km/t! Å kjøre en legendarisk bil som denne er en drøm! I Frankrike så kan du også leie følgende biler: Mercedes, Jaguar, BMW, Audi, Maserati, Porsche, Lamborghini, Rolls Royce og mange flere. En del motorveier i Frankrike krever en avgift og fartsgrensene er mellom 110-130 km/t. Det er forbudt å kjøre med en promille over 0.5 g/L

  Storbritannia

  Alle vil snu seg etter deg hvis du kjører en elegant Aston Martin gjennom Londons gater! Med en effekt på 380 kW - 517 hk og topphastighet på 295 km/t så er Aston Martin et luksusmesterverk på hjul. På motorveier og veier med to filer så er fartsgrensen 112 km/t (70mph). Det er bare noen få bomstasjoner i landet. En Congestion Charge, rushtidsavgift, må betales for å kjøre inne i Congestion Charge Zone i London. Promillegrensen er på 0.5 g/L.

  Portugal

  Utforsk Faro i luksusbilen BMW M5 Series - Effekt: 225 kW - 306 hk, Topphastighet: 249 km/t. Du vil kunne nyte av førsteklasses komfort, moderne teknologi og luksuriøs design! OBS: Portugisiske motorveier er meget dyre og fartsgrensen er 120 km/t. Elektroniske bomstasjoner er indikert med varselskilt med teksten "Electronic toll only". Promillegrensen er 0.5 g/L.

  Reis med eleganse og stil- Trafikkregler på MOTORVEIEN