Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  JULEMARKEDER I EUROPA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  De beste julemarkedene i Europa

  Juletiden er den beste måten å utforske de mest populære europeiske hovedstedene på en helt ny måte. De fleste byene har et vakkert julemarked i sentrum, og de fargerike julelysene lyser opp gatene i vintermørke. La oss ta deg til en ny og fascinerende juleverden! Takket være vårt gode samarbeid med internasjonale og lokale utleiere så kan vi tilby leiebiler på mer enn 24.000 destinasjoner i 180 land verden over. Enten du besøker et europeisk land eller en annen kontinent så kan du være sikker på at vi har den perfekte leiebilen som passer dine reiseplaner. Nyt av julen som aldri før med en leiebil i Europa fra Auto Europe!

  København, Danmark

  Tivoli
  Å feire jul på Tivoli er en tradisjon blant Københavnere. Høydepunktene på markedet er den årlige fyrverkerifestivalen som holdes mellom julaften og nyttårsaften. Nyt av en eksplosjon av lys og farger på himmelen over Tivoli.

  Wien, Østerrike

  Christkindlmarkt
  Dette julemarkedet finner man utenfor rådhuset, og har et stort utvalg av aktiviteter for alle aldere. Barna kan for eksempel bake julekaker eller lage lys. De voksne kan nyte av korsang i rådhuset på helgene, og adgang er gratis.

  Praha, Tsjekkia

  Old Town Square Market & Wenceslas Square
  Rundt om i gamlebyen så lyser julemarkedets alle boder opp mørke med tusenvis av julelys. Det flotte juletreet står på gamlebyens torg, og er julemarkedets symbol. Desember er den beste tiden å prøve den gode trdelník: et søtt bakverk toppet med sukker og valnøtter.

  London, England

  Hyde Park 
  Berømte Hyde Park har et fantastisk julemarked der besøkende kan kjøpe unike gaver og ta noe varmt å drikke. Parken har også et sirkus, pariserhjul og Londons største skøytebane. Adgang er gratis. La Magical Ice Kingdom ta deg med storm!

  Zürich, Sveits

  Zürich
  Zürich sentralstasjon forvandles ved juletider til et gigantisk julemarked med mer en 160 boder. Det er det største julemarkedet i Europa. Juletreet er 15 meter høyt og dekorert med krystaller fra Swarovski.

  Nürnberg, Tyskland

  Christkindlesmarkt
  Nürnberger Christkindlesmarkt er det eldste julemarkedet i Tyskland, og har mer enn to millioner besøkende fra hele verden. Bortsett fra tradisjonell juleshopping så bør man også prøve en kopp med Glühwein (gløgg) og en Nürnberger Würstl (lokale pølsen).

  Roma, Italien

  Piazza Navona
  Dette er det mest berømte julemarkedet i Italia. I midten av markedet så finner du Befana, en heks som gir gaver til barna i Italia den 5. januar. Man kan også kjøpe Befana-dukker på markedet.

  Brussel, Belgien

  Winter Wonders/Plaisirs d'Hiver
  Fler än 250 marknadsstånd ockuperar Grand-Place-torget i centrala Bryssel. Förutom skridskorinken finns det mängder med föreställningar och aktiviteter såsom konserter och musikparader.

  Strasbourg, Frankrike

  Christkindelmarkt
  Dette julemarkedet, som ligger rundt Strasbourg katedralen, ble holdt første gang i 1570 og er det eldste i Frankrike. Foruten den lokale gløggen så bør du også prøve de gode Alsace kjeksene og kakene, basert på germanske kulinariske tradisjoner.

  Göteborg, Sverige

  Lisebergs Julemarked
  Det største julemarkedet i Sverige blir holdt på Göteborgs egne fornøyelsespark, Liseberg. Her kan både barn og voksne kose seg med god julemat og kjøpe de siste julegavene.

  De beste julemarkedene i Europa