Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  ROAD TRIP I NORFOLK

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Norfolk Coast Path: Fra Kings Lynn til Mundesly

  Norfolk Coast Path er en av verdens mest idylliske kystlinjer og gir muligheter for en uforglemmelig road trip. Norfolk coast i England byr på en av verdens vakreste landskap og er beskyttet av "National Parks and Access to the Countryside Act 1949". Dette klassifiserer regionen som "Area of Outstanding Beauty (AONB)". Derfor er den 450 km lange kystlinjen en av de mest fascinerende rutene i England for naturelskere.

  I løpet av din Norfolk Coast Path og Peddars Way Road Trip i Storbritannia vil du ha mange muligheter til å se noen av de vakreste naturreservatene i landet der du kan se hettemåker, gråsel, steinskvettar og mange andre dyr i deres naturlige habitat. Kjør langs Norfolk Coast Path med stil i en luksus leiebil fra Auto Europe.

  Route Avstand Reisetid
  Kings Lynn til Hunstanton 25 km 26 minutter
  Hunstanton til Brancaster & Burnham Market 20 km 27 minutter
  Burnham Market til Holkham Bay, Wells, Blakeney & Holt 34 km 54 minutter
  Holt til Sheringham, Cromer & Mundesley 33 km 45 minutter
  Total: 112 km 2 timer 32 minutter

  Dag 1: Kings Lynn

  Road Trip Kings Lynn Road Trip Kings Lynn

  Verdt å oppleve i Kings Lynn

  Start din road trip i Kings Lynn, en liten landsby 172 km nord for London. Til tross for dens beskjedne størrelse er det mange attraksjoner å få med seg her. På din reise gjennom Norfolk er det fortsatt mye å se og oppleve; mens Kings Lynn Minister (St. Margaret's Church) vil gi deg innsikt i den royal-gotiske arkitekturen i regionen er en like populær attraksjon Oxburgh Hall som er omgitt av en vollgrav. Naturelskere kan tilbringe en herlig ettermiddag Snettisham Park eller Gooderstone Water Gardens & Nature Trails. The Castle Rising er også verdt et besøk. På Caithness Crystal Visitor Centre kan du beundre imponerende eksempler på engelsk glasskunst. Nå alle disse høydepunktene komfortabelt med leiebil i Kings Lynn.

  Spisesteder i Kings Lynn

  Sulten? Det er plenty av barer, bistroer og puber. Enten du drar til Victory Inn eller Market Bistro finner du deilig mat og god stemning. Vi anbefaler også et besøk påat Winch, the Barnfields Café eller Lynn café bar restaurant.

  Overnattingstips i Kings Lynn

  Selv om byen er full av spisesteder og attraksjoner er det desverre ikke mange hoteller. The Best Western Plus Knights Hill, for eksempel er en av de svært få alternativene. Pass på at du booker i god tid om du skal bli over natten.


  Neste stopp: 26 minutter


  Dag 2: Hunstanton

  Road Trip Hunstanton Road Trip Hunstanton

  Forlat Kings Lynn og kjør din leiebil til Hunstanton på A148 nordover til du når avkjøringen for A149. Følg veien videre på din foad trip i Hunstanton. På turen vil du kjøre forbi Dershingham Bog National Nature Reserve og kort deretter Dershingham itself. Rett etter Dershingham, kjører du gjennom landsbyene Ingoldisthorpe og Snettisham. Den siste er absolutt verdt å stoppe for. Spesielt for St. Mary's Church og naturreservatet RSPB Snettisham, der du kan se et hav av fuglearter. Ta A149 litt lenger til Heacham. Stopp ved stranden og ved lavendelhagene.

  Verdt å oppleve i Hunstanton

  Etter en kort kjøretur når du Hunstanton. Den vakre stranden er alene verdt stoppet, men om du virkelig vil se kysten, book en Searles Sea tur til Hunstanton Sea Life Sanctuary. Men en road trip til Hunstanton har mer å tilby enn strandliv. Peddars Way tar deg for eksempel til et nett av forskjellige spaserstier på landsbygda. De lokale viser sine talenter på Princess Theatre, så kjøp billett til en forestilling for en morsom kveld du aldri glemmer.

  Spisesteder i Hunstanton

  Med alt fra Chives Brasserie og the Coasters Restaurant, til lokale favoritter som Steak & Stilton, er det mange spisesteder å velge mellom..

  Overnattingstips i Hunstanton

  Selv om du kan klare kjøreturen på bare 2,5 time anbefaler vi å planlegge et par dager slik at du kan nyte området til det fulle. Hvis du vil overnatte i Hunstanton, velg mellom The Best Western Le Strange Arms Hotel eller Richmond House Hotel, begge høyt ansette. For en mer tradisjonell B&B experience, book et rom på the Peacock House eller the Rose-Fitt House.


  Neste stopp: 27 minutter


  Dag 3: Brancaster & Burnham Market

  Road Trip Brancaster Road Trip Brancaster

  På dag tre av din Norfolk Coast Path tur med leiebil i Storbritannia skal du igjen kjøre A149 som leder østover langs kysten. Du vil passere golfbanen Hunstanton Golf Links og landsbyen Holme-Next-The-Sea som ligger nært Holme Dunes National Nature Reserve.

  Før veien leder deg videre på din road trip til Brancaster, se kystbyene Thornham og RSPB Titchwell Marsh Nature Reserve. The RSPB Titchwell Marsh, som tigligere nevnte RSPB Snettisham, er et must for fugletittere!

  Verdt å oppleve i Brancaster

  Bay of Brancaster burde være ditt første stopp med din leiebil i Brancaster. De vakre stendene og den urørte naturen er perfekt for en piknik, strandvolleyball eller andre aktiviteter. Om du er heldig vil du se gråseler langs kysten. Hold et øye med tidevannet; det går høyt og kommer fort.

  Spisesteder i Brancaster

  Spis på Brancaster Beach kiosk, der de selger et stort utvalg scnacks og iskrem. For et skikkelig måltid se etter Ship Hotel.

  Verdt å oppleve i Burnham Market

  På vei til Burnham Market, kjør gjennom Burnham Deepdale og Burnham Norton. A149 møter her B1355, som leder deg til hjertet av Burnham Market. Her vil du kunne bruke hele dagen. Ved ankomst, sjekk inn på hotellet og ta en rusletur for å utforske den vakre lille landsbyen. The Nelson og Hoste Restaurant har både overnatting og gode restauranter. Hvis du ikke er sulten enda, ta en kopp te og et kakestykke på Tilly's eller the Burnham's Tea Room & Café.


  Neste stopp: 54 minutter


  Dag 4: Til sjøs

  Road Trip Holkham Road Trip Holkham

  På din fjerde dag på road trip på Norfolk coast vil du forlate Burnham Market via B1155 østover. Kjør til A149 og fortsett til du passerer "The Lake". Ta til venstre vede Lady Ann's Road og følg veien langs kysten til du når Holkham Bay. Landskaet er slående vakkert og perfekt for feriebilder. Kjør din leiebil mot Holt tilbake til A149 østover mot neste destinasjon: Wells-next-the-Sea.

  Enten du vil ha en tur på Wells & Walsingham Light Railway, en tur med alpakkaer eller bare slappe av ved sjøen - i Wells-next-the-Sea er det noe for enhver smak. Om du begyner å bli sulten bør du dra ned til Wells Crab House eller the Bowling Green Inn. Selbvfølgelig kan du også velge the Beach Café, hvis du bil bli litt lenger på stranden.

  Tilbake på A149 vil det ikke ta lang tid før du kan fortsette din road trip til Blakeney. Som med de fleste steder på turen er de fleste attraksjonene å finne på stranden. Ta en lang tur til fots eller dra ut med båt og se selene. For et innblikk i lokalkulturen, besøk Galley Hill Farm eller Artemis Homes & Antiques.

  Verdt å oppleve i Holkham

  Forlat Blakeney og ta Wiveton Road som senere blir til Cley Road. Denne veien tar deg direkte til landsbyen Holt. Sett av tid her til å utforske "Natural Surroundings". "Natural Surroundings" er et vakkert naturlandskap med skog og små innsjøer. Andre interessante attraksjoner på din road trip i Holt er Muckleburgh Military Collection, Holt Antique & Interiors Centre, Holt Castle og Stody Lodge Gardens.

  Spisesteder og overnattingstips i Holkham

  Spis en bedre middag på The Barn, Number 28, eller, dersom du virkelig vil skjemme deg selv bort Morston Hall. Når du ser etter et sted å sove er det et vesentlig større utvalg av vertshus enn hoteller i Holt: The Lawns Hotel ligger sentralt, mens Pheasant Hotel er unikt med rom i gammel engelsk stil. For minder og mer intime rom, dra til Mount Farm or Kadina Bed & Breakfast.


  Neste stopp: 45 minutter


  Dag 5: Siste strekk

  Road Trip Sheringham Road Trip Sheringham

  På den femte dagen av din tur gjennom Norfolk Coast, kjør din leiebil mot Sheringham på Cromer Road pg si farvel til Holt. Bli på Cromer Road til den sammenføyes med A148 og ta til venstre på Holway Road. Kjør til du når Sheringham. Mens du bor i Sheringham har du et utall attraksjoner og landemerker å besøke.

  Verdt å oppleve i Sheringham

  De mest populære er Sheringham Beach, Sheringham Park og Sheringham Museum (The MO). Spill golf på Sheringham Golf Club. The Sheringham Life Boat Station er også verdt et besøk under din road trip i Sheringham.

  Verdt å oppleve i Cromer

  Etter dine spennende opplevelser i Sheringham, dra langs Cromer Road (A149) østover. Kjør langs stranden til du kan fortsette din road trip i Cromer. Med et hav av attrakskoner er det viktig å planlegge oppholdet. Blant annet bør du ikke gå glipp av Cromer Beach & Pier, the Henry Blogg Museum, St. Peter og St. Paul's Cathedral eller Amazona Zoo. I tillegg vil Royal Cromer Golf Club garantert imponere med sitt vakre landskap.

  Spisesteder i Cromer

  Spis ute på Bann Thai Restaurant, The Old Rock Shop Bistro eller Brownes on Bond Street, alle lokale favoritter.

  Etter et deilig måltid, forlat Cromer og fortsett videre på A149 til Mundesley, Siste stopp på reisen din på Norfolk Coast. Fortsett på A149 til du når Thorpe Road. Ta til venstre og kjør gjennom den vesle landsbyen Southrepps. Thorpe Road blir tilslutt Gimingham Road, og deretter Southrepps Road som blir Mundesley Road. Tilslutt kommer du til et herlig vakkert kystsamfunn ved samme navn.

  Etter sightseeingen kan du fortsette på B1145 aog B1150 sørover til Norwichder du finner nærmeste flyplass. På siste strekk av din road trip fra Mundesley, trenger du cat 40 minutter. Om du vil reise mer kan du avslutte med en storbyferie. Byene Birmingham og Oxford kan nås fra Mundesley på ca 3,5 timer. For en tur til York eller Leeds,trenger du under 4 timer.Med din leiebil frato Europe har ferien bare de grensene du selv setter. Nyt ferien i Storbritannia!

  Norfolk Coast Path tur: Planlegg den perfekte turen

  Norfolk coast er, på tross av stedets skjønnhet ikke det første stedet de fleste reiser til i Storbritannia; det er dette som gjør road tripen spesiell. Nå som du har noen ideer kan du planlegge oppholdet. Husk å booken i god tid!

  Vi hjelper deg gjerne med å velge rett leiebil fra Auto Europe God tur!


  Nyttig reiseinformasjon om Storbritannia

  Road Trip Tips
  Road Trip Tips - Storbritannia
  Leiebil enveisreise
  Leiebil enveisreise

  Utforsk andre road trip ruter i Storbritannia

  Filmsett Tour Golfbane tour Skottland Highlands
  Skottland Road Trip Yorkshire Moors