Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  YORKSHIRE MOORS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Yorkshire Moors: Fra Kirkbymoorside til York

  Yorkshire Moors er en av de største heiområdene i Storbritannia, men dette er ikke den eneste grunnen til at regionen er så populær blandt turister. En annen grunn er nasjonalparken som strekker seg 885 km over Scarborough, Whitby og Kirkbymoorside. Om våren er det høysesong for turisme i området.

  Heiene tilbyr fantastiske kjøreopplevelser fra Kirkbymoorside over Malton til York. Mange besøkende regner York som en av høydepunktene når de besøker Storbritannia. På din road trip gjennom Yorkshire Moors, vil Auto Europe vise deg de beste turistattraksjonene og skjulte skatter slik at du er garantert et uforglemmelig eventyr.

  Route Avstand Reisetid
  Kirkbymoorside til Pickering 12 km 14 minutter
  Pickering til Malton 14 km 16 minutter
  Malton til York 30 km 36 minutter
  Total: 56 km 1 time 6 minutter

  Dag 1: Kirkbymoorside

  Road Trip Kirkbymoorside Road Trip Kirkbymoorside

  Verdt å oppleve i Kirkbymoorside

  Vår reise begynner på sørenden av Yorkshire moorland med en road trip til Kirkbymoorside. Byens tradisjonelle uttrykk og følelse sees best i de religiøse og arkitektoniske attraksjonene, inkludert Saint's Parish, som dateres tilbake til 1300-tallet, i tillegg til St. Chad, Bethel Chapel og Quaker Meeting House.

  Hvis du er en entusiastisk golfer, pass på at du tar med klubbene! Kirkbymoorside har e flott 18-hulls golfbane. Med en leiebil i Kirkbymoorside har du også topp muligheter til å finne noen flotte turstier, prøve deg på terrengsykling eller rusle gjennom det vakre landskapet i southern moorlands.

  Spisesteder & overnattingstips i Kirkbymoorside

  Skjem deg selv bort på Bridget's A Slice of Heaven der du har herlige frokost- og brunchtilbud. De serverer deilig fish og chips på Lemon Tree, mens du bor komfortabelt på Lion Inn Blakey Ridge York. Neste stopp på vår road trip gjennom Yorkshire Moors er landsbyen Pickering.


  Neste stopp: 14 minutter


  Dag 2: Pickering

  Road Trip Pickering Road Trip Pickering

  Verdt å oppleve i Pickering

  Når du er tilbake på veien, fortsett din road trip til Pickering via A170 retning sør. Du bør absolutt planlegge et stopp i den eventyraktige byen Pickering. En gang i tiden var byen en markedsby, men i tidens løp har den blitt en turistmagnet.

  Du bør ikke gå glipp av de middelalderske veggmaleriene i Pickering Paris Church. Andre populære attraksjoner du bør få med deg med din leiebil i Pickering er slottet, Beck Isle Museum og North Yorkshire Moors Railway

  Spisesteder i Pickering

  Etter at du har besøkt så mange turistattraksjoner er du nok sulten. Heldigvis er det et bredt utvalg av spennende mat å oppdrive i Pickering. Det er et hav av tehus, bistroer, og kafeer i nærheten av bykjernens koselige butikker. Takket være de mange kafeer og restauranter i Pickering kan det være vanskelig å bestemme seg for hvor du skal spise, men vi anbefaler Capplemans Fish og Chips Restaurant, The Dale Head Farm Tea Garden, Willowgate Bistro, og Middleton Post Office Tea Parlour, men uansett hvor du velger å sette deg ned er du garantert et godt måltid og vennlig service.

  Etter at du har forlatt den vakre småbyen Pickering går din road trip videre gjennom Yorkshire Moors i retning A169 til Malton. A169, også kjent som Malton Road er hjem til vakre vistaer og noen av de største gårdene i England. Avkjøringen til A64 bringer deg nærmere Malton.

  Spisesteder i Malton

  Når du er framme i Malton anbefaler vi at du tilbringer minst en natt i denne vakre byen. Det er mye å se og gjøre. Sjekk inn på at hyggelig hotell og nyt et bedre måltid på en av byens beste restauranter, som for eksempel Kingfisher Cafe, The Farmhouse Bakery eller Rory's Bar. Du får også tysk mat på Mount Hotel German Bar og Restaurant dersom du er i humør for det. Etter middag kan du ta en drink på en lokal bar eller pub - The Royal Oak er et strålende valg.


  Neste stopp: 16 minutter


  Dag 3: Malton

  Road Trip Malton Road Trip Malton

  Verdt å oppleve i Malton

  Malton er liten sammenlignet med andre engelske byer, men den har fortsatt mye å by på, inkludert flere flotte museum som for eksempel det populære militærmuseet Eden Camp. Kunstelskere anbefales et besøk til Robert Fuller Gallery. Dersom du er heldig med været bør du benytte anledningen til å kjøre din leiebil fra Malton til Scrampston Walled Garden. En annen attraksjon i nærheten av Malton er Wolds Way Collection.

  Overnattingstips i Malton

  Flamingo Land, er en av de beste temaparkene i Storbritannia og ligger en kort kjøretur unna Malton. Historieinteresserte bør ta seg tid til å besøke St. Mary's Priory Church. Vi anbefaler de følgende overnattingsstedene: Old Lodge, Talbot Hotel og Burlythorpe House. Det finnes også rimeligere alternativer som for eksempel Lime Kiln House Bed & Breakfast, Brawby Grange Bed & Breakfast og Cross Keys Bed & Breakfast. Her finner du enkle og rene rom og inkludert frokost. Uansett hva du fortrekker vil du finne et hyggelig sted å overnatte på din road trip i Malton.


  Neste stopp: 36 minutter


  Dag 4: York

  Road Trip York Road Trip York

  Verdt å oppleve i York

  Vi fortsetter vår road trip fra Malton mot York. Under kjøreturen kan du nyte den vakre utsikten langs A64.

  Det er perfekt å svalutte med en road trip til York, ettersom det er en av de mest populære turistmålene Storbritannia. Byen er full av kulturskatter, historiske attraksjoner og religiøse høydepunkter. Du vil ikke angre dersom du setter av litt ekstra tid i York.

  Mens du er i York bør du absolutt besøke National Railway Museum, i tillegg til York Maze, Holy Trinity Church, York City Walls, og Museum Gardens. York Minster og Merchant Adventurer's Hall er også et must for enhver turist. I gatene in Coppergate, Swinegate og Micklegate er det fantastiske shoppingmuligheter.

  Flere festivaler finner sted i York hvert år. Pass på at du sjekker før du reiser om det er noen eventer og arrangementer du ikke vil gå glipp av. I September kan du få med deg den årlige matfestivalenFood Festival og York Beer Festival.

  På kveldstid kan du benytte anledningen til å besøke byens mange puber, barer og nattklubber. Besøk Hyena Lounge Comedy Club for stand up komedie eller stikk innom York Tap, en berømt pub i nærheten av togstasjonen. The Olde Starr (i dag kjent som Taylor Walker Pub) dateres helt tilbake til 1644. Her kan du besøke hele 5 forskjellige barer i tillegg til et hygglig uteområde.

  Spisesteder i York

  Byens kulinariske scene har noe for enhver smak. Dersom reisebudsjettet begynner å bli trangt kan vi trygt anbefale å spise på en av byens mange puber, der du finner gode måltider til en rimelig penge. Om du vil avslutte turen med en uforglemmelig matopplevelse anbefaler vi The Blue Bicycle, Nineteen, Meltons eller Cedar Court Grand.

  York er også berømt for spøkelseshistorier! Ifølge legenden går et beruset spøkelse rundt i gatene om natten. Med din leiebil i York får du med deg alt.

  Yorkshire Moors: Planlegg den perfekte turen med Auto Europe

  Nå som du har lest hva en road trip gjennom Yorkshire Moors har å by på er det på tide å booke din leiebil i Storbritannia og forberede denne unike turen. Husk å booke i god tid ettersom dette er en populær turistdestinasjon. Auto Europe hjelper deg gjerne med å organisere den perfekte bilutleie.


  Nyttig reiseinformasjon om Storbritannia

  Road Trip Tips
  Road Trip Tips - Storbritannia
  Leiebil enveisreise
  Leiebil enveisreise

  Utforsk andre road trip ruter i Storbritannia

  Filmsett Tour Golfbane tour Norfolk-kysten
  Skottland Highlands Skottland Road Trip Yorkshire Moors