Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I KEFALONIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Kefalonia – Finn din perfekte leiebil

  Auto Europe har vært en ledende aktør i billeie industrien i over 56 år. Vi tilbyr bilutleieservice av høy kvalitet i over 150 land. Hos oss på Auto Europe har vi filosofien: "Hvis du tror noe er viktigere enn kunden...tenk igjen" Vi er stolte av vår meget gode kundeservice, og at vi kan gi våre kunder det beste leiebiltilbudet i Kefalonia.

  Viktig informasjon når du kjører din leiebil

  Å kjøre bil på Kefalonia kan virke utfordrende grunnet fjellandskapet, men mange liker utfordringen å kjøre på denne vakre øya. Her er noe tips slik at du får en fin og trygg kjøretur.

  • Man kjører på høyre side av veien. Biler fra høyre har forkjørsrett.
  • Om det ikke er plass for to biler på veien, forventes den som kjører sakte å slippe forbi den som kommer bak.
  • Trafikkskilt står som oftest både på engelsk og gresk.
  • Parkering langs med gatene er tillatt.
  • Du får bare tute i nødstilfelle.
  • Bensinstasjoner stenger som oftest kl 19:00.
  • Aldersgrensen for å kjøre bil i Hellas er 17år, men de fleste utleiere krever at føreren er minst 21 år.
  • Sikkerhetsbelte er obligatorisk for alle i bilen.
  • Barn under 10 år får ikke sitte i framsete. Barn mellom 3 og 11 år, under 135cm må sitte enten i bilbarnstol eller på bilpute som passer for deres størrelse.
  • Veier er delt av en hvit linje, som kan være blekt bort av Hellas sterke sol. Vær spesielt oppmerksom på dette i svinger hvor det er lett at man kan bli overrasket av møtende trafikk.

  Geografisk informasjon

  Øya Kefalonia er den største av de joniske øyene i vestre Hellas. Det er ansett som hjertet av jordskjelvsonen, og opplever derfor et flertall små skjelvninger per år. Her kan du kjøre til en fantastisk utsikt utover turkist hav som omringer øya. Kefalonia består til en del av fjellområder, så det er lurt å forsikre deg om at den bilen du leier klarer forholdene du kjørere igjennom på turen. Kefalonia har en søster øy, Ithaca. Ferger går daglig, fra Sami til Pisaetos, og det tar ca. 40 minutter. Du kan også ta en ferge direkte til Lefkas i nord, en øy velkjent for sitt vin. Vær oppmerksom på at de fleste utleiere ikke tillater at du tar bilen med på en ferge, så vi anbefaler at du undersøker dette med din utleier på forhånd. Denne informasjonen kan du også finne på vår hjemmeside under, "Vilkår, Betingelser og lokale avgifter", og på din voucher under Vilkår & Betingelser. Andre populære kjøreturer med havutsikt er fra Sami, hvor du kan ta fergen til Corfu. Påskefeiringene her sies å være en opplevelse for livet. Uansett hva du har tenkt å gjøre på din ferie i Hellas, så er du garantert fantastisk utsikt og deilig solskinn.

  Kefalonia flyplass

  Kefalonia International Airport (EFL)
  Adresse: Kefalonia 28100 Greece
  Hjemmeside: kefaloniaairport.info
  Telefon: +30 267 102 9900
  Dette er den eneste flyplassen i Kefalonia. Den ligge ca. 10km sør for Argostoli. Fly kommer fremst fra Aten, men i sommermånedene flyr også charterfly in fra hele Europa.

  Offentlig transport

  Fergen mellom Argostoli og Lixouri går hver time under lavsesongen, og hver halvtime under høysesongen. Det er noen busslinjer som kjører ut til de mindre stedene som omringer Kefalonia, vanligvis går den to ganger i timen. Bussen kan også ta deg fra Lixouri, Poros og Argostoli til fastlandet. Vær oppmerksom på at ikke alle utleiere tillater at du tar med leiebilen på ferge, så sjekk dette med utleieren på forhånd, eller i Vilkår & Betingelser.

  Nyttige linker

  Turistinfo