Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ KORFU

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Korfu – Beste pris garantert

  Auto Europe kan tilby deg kvalitetsbilutleie til de mest konkurransedyktige prisene på over 24.000 destinasjoner i 180 land. Med over 50 år med erfaring, så kan vi oppfylle dine forventninger. Gjennom et nært samarbeid med både lokale og internasjonale utleiere så kan vi tilby en stor bilpark. Din leiebil på Korfu kan du hente på flyplassen, på et bykontor eller i Acharavi - en liten by nord på øya.

  Trafikk og parkering

  Trafikken på Korfu øker i sommermånedene, og da anbefaler vi at du ekstra oppmerksom når du kjører. Her er noen viktige ting å tenke på:

  • Veiene kan være smale og svingete, derfor er mindre biler å anbefale på Korfu.
  • Det er ikke lov å snakke i mobiltelefonen når du kjører.
  • Vær oppmerksom på at de hvite linjene på veiene ofte kan være vanskelig å se på grunn av at de har blitt blekt av solen.

  For mer informasjon angående å kjøre bil i Hellas, klikk her.

  Parkering

  Parkeringsmuligheter i den gamle delen av Korfu er begrenset. Det finnes mulighet for parkering på et offentlig parkeringsområde ved den nye havnen. Men hvis du planlegger en kjøretur utenfor byen for å oppleve naturen og besøke mer avsidesliggende steder, vil det være enklere å finne parkering.

  Geografisk informasjon

  Korfu ligger i det Joniske havet, nærme Albanias kyst og nord delen av Hellas fastland. Etter Kefalonia så er Korfu den nest største Joniske øya. Korfu ble en populær turistdestinasjon på 1960-tallet, og etter dette har det blitt bygget et stort antall nye hoteller. Landskapet består av blant annet fjell og vakre oliventrær. Øyas høyeste punkt er Pantokrator, 906 meter over havet, fra hvor du en skyfri dag kan se Italia. Arkitekturen på øya reflekterer Korfu sin historie, men er også et minne av antikke Hellas og Roma. Det finnes også palasser til tidligere europeiske aristokrater som Habsburg og Di Savoia.

  Det er en høyere nedbørsmengde på Korfu enn i resten av Hellas, spesielt i desember. Sommeren er meget varm, med en gjennomsnittstemperatur på 32 grader.

  Korfu flyplass

  Korfu Airport ligger nærme byens sentrum, og landingsbanen ligger ved vannet så utsikten ved avgang og ladning er spektakulær!

  Corfu Airport Ioannis Kapodistrias (CFU)
  Hjemmeside: www.corfu-airport.com
  Telefon: +30 2661 089600

  Offentlig transport

  Foruten flyplassen så finnes det både buss og ferger på øya. Bussene tar deg rundt øya, men også til Athen og Thessaloniki. Fergen tar deg til andre Joniske øyer som Albania, og Patras i Hellas.

  Busslinjer

  Blå buss: lokal busser til byer på øya.
  Busstasjon: San Rocco Square.
  Grønn buss: til Athen, Lefkimi og Kados.
  Busstasjon: Theotoki Street.

  Ferge

  Med fergen kan du ta deg til andre øyer i Hellas eller til fastlandet. Det finnes også internasjonale linjer som tar deg for eksempel til Italia.

  Flying Dolphin - fergeservice til Igoumenitsa og Sarande i Albania

  Det er linjer til Gaios og Paxoi på øya, og også til Patras.

  Nyttige linker

  Leiebil Korfu Flyplass

  Turistinformasjon