Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I HERAKLION

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Heraklion til beste rate

  Med en leiebil i Heraklion så kan du utforske byen og resten av øya Kreta i ditt eget tempo. Havnebyen som ligger 10 mil vest for det greske fastlandet har også direkteforbindelser med mange av andre øyer som for eksempel Rhodos, Santorini og Thessaloniki på fastlandet. De berømte ruinene Knossos bør stå på reiseplanen, og med bil så er du dessuten aldri langt unna en sjarmerende landsby eller vakre strender. Gresk salat på en taverna eller lekre drinker på et moderne utested - du finner begge delene i Heraklion. Hos Auto Europe så kan du booke en leiebil over hele verden. Vi samarbeider med internasjonale og lokale utleiere verden over og dette gjør at vi kan tilby høy kvalitet til en lav pris og et stort utvalg av biler.

  Trafikk

  Kjørestilen er noe mer aggressiv enn i Norge så hold god avstand til andre bilister og behold roen. Kvalitetene på veiene kan variere på øya. Vær oppmerksom på at det i Heraklion er en del trange gater. Motorveien E75 går gjennom Heraklion og forbinder byen med blant annet Agios Nikolaos, Chania og Rethimnon. Under høysesongen så øker trafikken på øya.

  Parkering

  Det kan være lurt å unngå å kjøre i sentrum, og heller velge å ta seg frem til fots. Ved Heraklions havn så finnes det både lang- og korttidsparkering. En del hoteller i byen tilbyr parkering for sine gjester. Husk på å lese parkeringskilt nøye der du ønsker å stå.

  Geografisk informasjon

  Heraklion er Kretas hovedstad og ligger på øyas nordside. Byen har rundt 174 000 innbyggere men antallet mennesker øker under sommermånedene grunnet stedet popularitet hos turister. Heraklion flyplass ligger bare 5 km øst for byen. Til Chania er det 142 km, til Sitia er det 130 km og til Rethimnon er det 80 km. Heraklion har et varmt middelhavsklima med varm sommer og en mild vinter. Temperaturene under sommeren ligger på rundt 25 grader og om vinteren så er den sjeldent lavere enn 12 grader.

  Flyplass

  Heraklion Flyplass
  Ligger ca. 3 km fra Heraklion.
  Telefon: +30 2810 397800

  Chania Flyplass
  Ligger ca. 147 km fra Heraklion.
  Hjemmeside: www.chq-airport.gr
  Telefon: +30 2821 083800

  Offentlig transport

  Buss
  City-bussene er blå og tar deg rundt sentrum. Intercity-bussene er grønne og går rundt hele Kreta.

  Ferge
  Det går ferger til blant annet Ios, Mykonos, Paros, Pireus og Santorino.

  Taxi
  Taxiene er silverfargede. Det er lurt å bli enig om prisen før du starter turen.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Heraklion Flyplass

  Turistinformasjon Heraklion