Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I THESSALONIKI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Thessaloniki til beste priser

  Byen Thessaloniki, som har fått navnet etter Alexander den Store sin søster, er Hellas nest største by. Thessaloniki byr på alt som en moderne Europeiske by forventes å gjøre. Her blandes spennende severdigheter og bra shoppingmuligheter med et livlig nattliv. En smidig og koselig måte å se sentrale Thessaloniki på er med sykkel. Styr sykkelen mot de mange historiske monumentene eller besøk en av de spennende museene. I byen er det mange gammel bygninger, og noen av høydepunktene er det Hvite Tårnet (Thessalonikis landemerke) og Galerius Triumfbue som ble bygget i år 305 e.kr. Etter at du er klar med byens historie kan du for eksempel shoppe og gå på kino i det store kjøpesenteret Mediterranean Cosmos, eller besøke det fargerike markedet Modiano. Det er bare fantasien som setter grenser på hva du kan gjøre i denne populære greske byen! Auto Europe hjelper deg å finne en perfekt leiebil i Thessaloniki til å ta deg smidig fra opplevelse til opplevelse, kontakt oss i dag!

  Trafikk

  Dersom du velger bilutleie i Thessaloniki gjør du et smart valg! En bil gir deg frihet som ikke offentlig transport kan, men det er viktig å være pålest om landets trafikkregler. I Hellas kjører man på høyre side. Se opp for mopedister og vær forberedt på en noe aggressiv kjørestil! Motorveiene E79 og E90 går til og fra Thessaloniki, og det er oftest mye trafikk i byens sentrum. Det er bomvei blant annet mellom Thessaloniki og Athen.

  Parkering

  Det finnes noen parkeringsområder som er gratis i byen, men i de fleste tilfeller er det avgiftsbelagt gateparkering som gjelder når du vil la bilen stå.

  Geografisk informasjon

  Thessaloniki er delt inn i bydelene Ladadika, Kapani, Diagonios, Nauarinou, Rotonta, Agia Sofia og Ippodromio. Thessaloniki ligger 1 time foran Norge. Byen ligger i Thessalonikibukta og har et herlig middelhavsklima. Vinteren er mild med en del regn, og de varmeste månedene er juli og august. Det er 12 km Panórama, 14 km Thérmi, 24 km til Nei Epivates, 67 km Chalkidiki, 74 km til Pieria, 89 km til Pella, 233 km til Kaimakcalan og 500 km til Athen.

  Flyplass

  Thessaloniki flyplass
  Ligger ca. 21 km fra Thessaloniki.
  Hjemmeside: www.thessalonikiairport.com
  Telefon: +30 2310 985 000

  Offentlig transport

  Buss
  Busser i Thessaloniki og omegn kjøres av OASTH. Bussene går på dag- og kveldstid. Det er kun buss 78 som også går om natten. Man kan kjøpe billett på bussen, men det er noe dyrere enn hvis man kjøper før man går ombord. I byen går det også sightseeingbusser. KTEL er langdistansebusser som kjører til andre byer i Hellas.

  Båt
  Det går båt fra Thessaloniki til blant annet Lesvos, Chios, Pireaus og Lemnos.

  Tog
  Sidirodromikos Stathmos Thessalonikis er byens sentralstasjon og her går det tog til andre byer i Hellas.

  Taxi
  I Thessaloniki er taxiene blå. Alternativene du har for å få tak i en ledig taxi er å ringe og forhåndsbestille, gå til et taxistopp eller vinke til deg en fra gaten.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Thessaloniki Flyplass

  Turistinformasjon Thessaloniki