Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I KOS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Kos – Beste rater med Auto Europe

  Den vakre og langstrakte greske øya Kos har 112 kilometer med strandlinje og er det perfekte reisemål for en ferie med sol og bad som mål. Med en leiebil på Kos fra Auto Europe er du sikker på å få sett det beste av det øya har å by på! Prøv deg på snorkling i nærheten av Kefalos, bli med på seiltur og tilbring late timer på stranden. Det er også mulig å hente din leiebil på Kos Flyplass. Kos er det perfekte stedet på lade batteriene på sommerstid.

  Med din bilutleie på Kos passer du også på å få med deg det som ligger utenfor turistkjernen. Det er enkelt å komme seg rundt på Kos med sykkel. Vi anbefaler å ta turen fra Kos by via Zia til Kefalos. Turen byr på en nydelig utsikt og mange fine stoppesteder langs veien. En flott dagstur på 100 km med din leiebil på Kos!

  Trafikk

  Det er ikke vaskelig å kjøre på øyen. Fartsgrensen på Kos er 100 kilometer i timen på de nasjonale hovedveiene hvis ikke annet er angitt. De andre vanlige fartsgrensene er 70 km/t og 50 km/t, følg nøye med på skiltingen. Bensinstasjonene er som regel åpne fra 07:00 til 19:00 på hverdager og fra 07:00 til 15:00 på lørdager. Vær obs på at små bensinstasjoner holder stengt på søndager. Å kjøre i Kos by er ikke så enkelt. Vi anbefaler å parkere i utkanten av byen og spasere eller leie sykkel, du kan også ta buss.

  Parkering

  Vi anbefaler å parkere i utkanten av byen og spasere eller leie sykkel, du kan også ta buss. Biler er ikke tillatt på havnen. Dersom du ikke har booket hotell enda anbefaler vi at du booker en av de mange hotellene på Kos som tilbyr gratis parkering av din leiebil.

  Geografisk informasjon

  August er den varmeste måneden på Kos med en gjennomsnittstemperatur på ca 26 °C. Kos er den tredje største øyen i øygruppen Dodekansene. Den største er Rhodos. Kos ligger bare 23 km fra Bodrum i Tyrkia, 507 km fra Heraklion og 424 km fra Athen.

  Flyplasser i nærheten av Kos

  Kos flyplass
  Ligger 23 km fra Kos by
  Hjemmeside: www.kgs-airport.gr
  Telefon: +30 2242 056000

  Milas-Bodrum flyplass
  Ligger 57.4 km fra Kos by
  Hjemmeside: www.bodrumairport.com
  Telefon: +90 252 523 0101

  Offentlig Transport

  Buss
  Det er to busstasjoner i Kos by. Du kan kjøpe billetter ombord. Vær obs på at rutene endrer seg hver måned så sjekk igjen dersom du skal til Kos på forskjellige tider.

  Taxi
  Du finner taxier over hele øyen, fra flyplassen til Kos by koster det ca 15 EUR.

  Ferge/Båt
  Det er fergetjenester fra Kos havn, der det går ferge til Rhodos, Patmos og Leros blandt annet. Vi anbefaler på det sterkeste en dagstur.