Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I SANTORINI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Santorini – Beste pris garantert

  Santorini er en gresk paradisøy kjent for sine pittoreske hvite hus med blå detaljer, helt utrolige solnedganger og flotte strender. Med en leiebil på Santorini booket via Auto Europe så rekker du å besøke øyas alle koselige byer uten at det går hull i lommeboken!

  Fira og Oia er to av de mest populære byene på Santorini. I Fira finner du blant annet mange bra butikker og et spennende arkeologisk museum, Archeologiko Mousio Thiras. Etter litt shopping og en innføring i øyas historie så kan du spise lunsj på en av de mange koselig restaurantene. For å smelte maten så kan den som er sporty ta en fin gåtur fra Fira til Oia (ca. 9 km), som mange mener er øyas vakreste by med sine pittoreske små hus og en fantastisk utsikt. Ta en tur til et "fisk-spa" der små fisker gjør føttene dine myke og fine, før du finner den perfekte restauranten der du kan nyte av en god middag mens du opplever et av ditt livs kanskje vakreste solnedganger.

  Santorini har ikke bare hvite sandstrender, men også røde og svarte! Den svarte sandstranden Kamari Beach ligger i byen Kamari på øyas østside. En dag på denne stranden avsluttes best på Kamaris utendørskino med en god drink i hånden. Tretten kilometer fra Kamari finner du Red Beach, stranden med rød sand. Ikke langt fra denne stranden ligger den historiske ruinbyen Akrotiri som ble begravet i lava ca. år 1450 f. Kr. I Santorinis lagune ligger det to aktive vulkanøyer, Palea Kameni og Nea Kameni, som det er mulig å ta båt ut til. Mange velger å leie seilbåt og bruke dagene ute på det vakre Egeerhavet eller på en av de mange naboøyene.

  Auto Europe står klare 24/7 for å hjelpe deg med å finne en leiebil som passer både dine reiseplaner og din lommebok. Vi kompromisser ikke med vår kundeservice, hos oss kan du alltid forvente deg høy kvalitet til en lav pris! Pakk med tursko, badetøy og kameraet - Santorini venter på deg!

  Trafikk og parkering

  De fleste trafikkskilt er skrevet både på engelsk og gresk. Du kan ikke forvente deg at alle dine medtrafikanter følger trafikkreglene, og se opp for fotgjengere og mopedister når du er ute og kjører. Promillegrensen er på 0.5, men hvis du har hatt førerkortet under to år så er den på 0.2. Parkering er gratis på øya, men det betyr ikke at du kan parkere hvor som helst, uforsvarlig parkering vil medføre bot! Enten du ønsker en liten eller stor, automat eller manuell, kabriolet eller SUV - Auto Europe hjelper deg med bilutleie på Santorini!

  Geografisk informasjon

  Øya Santorini, også kjent som Thira, ligger mellom øyene Ios og Anafi, og er en del av øygruppa Kykladene. Santorini har temperaturer opp mot 30 grader om sommeren, og under vinteren så går temperaturene ned mot 10-15 grader. Tidsforskjellen mellom Santorini og Norge er +1 time. Fra Santorini flyplass er det 1 km til Monolithos, 5 km til Kamari, 13 km til Perissa, 12 km til Ag. Georgios, 12 km til Vlichada, 10 km til Emporio, 13 km til Akrotiri, 7 km til Megalochori, 5 km til Thera, 8 km til Imerovigli, 15 km til Finikia, 16 km til Oia og 14 km til Koloumpos.

  Santorini flyplass

  Det er mulig å fly til Santorini fra Norge med blant annet Norwegian og SAS.

  Santorini flyplass (JTR)
  Adresse: P.C. 84700, Santorini, Hellas
  Hjemmeside: www.jtr-airport.gr
  Telefon: +30 228 60 28 400

  Offentlig transport

  Selskapet KTEL Santorini kjører bussene på øya, og hovedbusstasjonen ligger i Fira. Det går båter fra øya til blant annet Piraeus, Heraklion, Ios, Kos, Mykonos og Rhodos. Santorini har to hovedhavner; Athinios og Fira Skala.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Santorini