Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ RHODOS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Rhodos – Finn din perfekte leiebil

  Auto Europe er en ledende leiebilsmegler som under de seneste 60 årene har utviklet et sterkt og godt samarbeid med bilutleiere verden over. Takket være de gode samarbeidene, så kan vi tilby våre kunder super service, konkurransedyktige priser, og leiebiler på over 24.000 destinasjoner i over 180 land. Hvis du skal leiebil på Rhodos så kan du hente bilen din på både Rhodos International Airport, eller på syv forskjellige bykontor. Alt for å gjøre din start på Hellasferien så enkel og smidig som mulig.

  Trafikk og parkering

  Rhodos består til en del av fjellandskap, med de fleste veiene på øya er asfalterte. Men vær oppmerksom på at veiene spesielt på sør delen av øya ikke alltid er av beste standard. Det er også mer trafikk under sommermånedene.

  Det kan være en utfordring å finne parkering i den gamle delen av byen Rhodos. Men det finnes parkeringsplasser hvor du kan la bilen stå slik at du kan utforske byen til fots. Ved hovedhavnen kan du finne parkeringsplasser og det er ikke langt herfra til den gamle delen av byen. Det er forskjellige parkeringssoner: Gul linje – parkering forbudt, blå linje - avgiftsbelagt parkering der du betaler i en automat, hvit linje - gratis parkering.

  Det er noen hovedveier som linker større byer sammen på Rhodos. For å kjøre mellom hovedstaden og Diagoras Airport (ca.20 min) eller Kamiros, så tar du Dimosia Rodou og Leof Iraklidon. EO95 linker hovedstaden sammen med Lindos, og det er en kjøretur på ca. 45 minutter, og denne veien tar deg også til Faliraki på ca. 20 minutter. For mer informasjon angående å kjøre bil i Hellas, klikk her.

  Geografisk informasjon

  Rhodos er ca. 80km lang og 38km bred, og øya er den største som utgjør prefekturet Dodekanesene. Øya ligger i Egeerhavet, mellom Kreta og Anatolia. Naturen består av lave fjell, skog og et stort antall strender. Hovedstaden kalles også Rhodos, og ligger nord på øya.

  Rhodos har et subtropisk klima. Øya har over 3.000 timer med sol hvert år, og en varm sommer og en mild vinter gjør stedet til en meget populær destinasjon blant sol elskere. Temperaturen kan ofte ligge over 30 grader om sommeren, og går ned til ca. 10 grader om vinteren.

  Rhodos flyplass

  Rhodes International Airport Diagoras - RHO
  Offisielt navn: Rhodes International Airport Diagoras - RHO
  Adresse: Rhodes International Airport "Diagoras", PS 85106, Rhodes Island
  Hjemmeside: www.rhodes-airport.org
  Telefon: +30 22410 88700

  Sentralstasjon for buss - Neá Agorá
  Busseselskapene på Rhodos er RODA og KTEL. Sentralstasjonene ligger i Neá Agorá. Her går det busser til alle større byer på øya.

  Offentlig transport

  Den offentlige transporten på øya består av busser. Selskapet RODA står for busser i Rhodos city og områder i utkanten av hovedstaden. Selskapet KTEL står for busser på øst-kystens byer og turistområder. Billetter kan du kjøpe i billettluker på stasjonen eller i utvalgte butikker. Det er også 450 taxibiler som kan ta deg rundt øya.

  Det er et flertall ferger som går fra Rhodos til Athen, andre øyer i Hellas som for eksempel Kreta, og internasjonale havner. Det er fem havner der du kan gå om bord på en ferge. Tre av disse finner du i hovedstaden Rhodos, en ved Kamiros, og en ved Lardos.

  Nyttige linker

  Turist informasjon Rhodos

  Leiebil Rhodos Flyplass