Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I GIRONA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Girona – Beste pris garantert

  Auto Europe står klare til å hjelpe deg med å finne din perfekt leiebil i Girona slik at du kan utforske dette vakre stedet i ditt eget tempo. Med en rik kultur og en smidig beliggenhet så er Girona en by har alle forutsetninger for et hyggelig besøk. Med over 60 år av erfaring i bransjen så kan Auto Europe garantere deg den beste kundeservicen og de laveste prisene på leiebil i Girona.

  Trafikk og parkering

  Girona ligger ved Autopista AP-7, en motorvei som går langs med Spanias middelhavskyst. Girona ligger sentralt for reisende som ønsker å oppleve flere sider av Spania. Det er mange lokale veier langs kysten som leder til supre strender, inkludert Costa Brava. Ønsker du å oppleve de spanske fjellområdene så ligger Pyreneene i nærheten, og Barcelona ligger kun 99km sør-vest for Girona, noe som gjør at byen passer ypperlig for en dagstur. I Girona city er det ikke alltid optimalt med bil, da mange av gatene er smale, og det også er en del gågater.

  Parkering

  I Girona så anbefales det at du parkerer din leiebil i utkanten av byen, og går eller tar offentlig transport in til city. Du kan la bilen stå på Parc de la Devesa, et stort parkeringsområde ved elven og ikke langt fra broene som leder til den gamle delen av byen. Andre steder du kan parkere er Placa Constitucio Girona, Plaza Catalunya og Maragall. En GPS kan hjelpe deg med å finne parkeringsområder, så det kan være lurt å få med deg en fra din utleier. Klikk her for mer informasjon angående å kjøre din leiebil i Girona.

  Geografisk informasjon

  Byen Girona ligger på Girona slettene, noe som gjør terrenget ujevnt. Vær oppmerksom på at i den gamle delen av byen er gatene laget av store brostein, og det er mange bratte trapper i åsen der Girona ble bygget. Når du besøker denne delen av byen så kan det være lurt å ha på seg passende sko, og forberede seg på at man kanskje må bære små barn og eventuelle kofferter og lignende. Byens høyeste punkt, Sant Miquel i dalen San Daniel, ligger 394 m.o.h. Byens city (Montjuic) ligger 214 m.o.h

  Girona har et kontinentalt klima, med temperaturer mellom -3 °C i januar, og 36 °C i juli. Det årlige regnfallet er på 800ml. Siden Girona ligger i et område med mange elver så er luftfuktigheten rundt 65%.

  Girona Flyplass

  Girona-Costa Brava (GRO) er den lokale flyplassen, og ligger 10km sør for city. Siden Ryanair gjorde Girona til sin kjerne flere år siden, så har flyplassen vokst, og tilbyr nå et stort utvalg av flyvninger til og fra mange europeiske destinasjoner. Flyplassen i seg selv er ganske liten, men gjestfri.

  Girona-Costa Brava Flyplass (GRO)
  Hjemmeside: www.aena.es/es/aeropuerto-girona-costa-brava/
  Telefon: (+34) 91321 1000

  Offentlig transport

  Buss
  Teisa går opp til åtte ganger daglig (fire ganger på søndager), og kan ta deg til omliggende byer. Sagalés går hver time fra flyplassen til Gironas sentrale buss-og togstasjon. Turen tar ca. 25 minutter.

  Tog
  Et flertall tog går fra Girona daglig og tar reisende til populære destinasjoner: Figueres (tur på 40 min), Barcelona (1,5 time) og Portbou eller Cerbère (50-60 min).

  Taxi
  Du finner taxi utenfor flyplassen. Taxi Girona tar deg rundt inne i city. Du kan ringe 972 222323 for å bestille en taxi. Ditt hotell kan også ordne en taxi til deg.

  Nyttige Linker

  Leiebil fra Girona Flyplass

  Turistinformasjon Girona