Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I GENEVE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Genève – Beste rater med Auto Europe

  Auto Europe har kunnet tilby billeie av høy kvalitet i over 60 år. Vi kan tilby bilutleie på over 24.000 destinasjoner verden over. I Genève så samarbeider vi med de ledende internasjonale utleiere samt de lokale, og dette gjør at du kan hente din bil på flyplassen eller på en av de mange bykontorene. Sjekk ut hva vi har å tilby.

  Trafikk og parkering

  Om du skal kjøre på motorvei så må du ha en "vignette" - et klistermerke som du kan få fra bensinstasjoner, postkontor etc. Vignetten er gyldig i 1 år, så derfor har de fleste leiebiler allerede dette klistermerket. Alle i bilen må bruke sikkerhetsbelte. For mer informasjon, klikk deg in på vår kjøreguide for Sveits. Parkering må du betale for inne i sentrum fra mandag til fredag mellom 09:00 og 14:00, og mellom 17:00 og 20:00. Du kan stå så lenge du vil etter 20:00. Det er tre parkeringssoner i Genève: Hvit - du må betale for parkering i en parkeringsautomat. Blå - Parkering tillat opp til 1 time på hverdager mellom 08:00 og 11:30, og mellom 13:30 og 19:00. Du må legge en blå p-skive på dashbordet. Gul - Parkering er ikke tillat. Det er også offentlige parkeringsområder i Genève hvor du kan parkere din leiebil.

  Geografisk informasjon

  Genève ligger i vakre omgivelser, ved kanten av Genèvesjøen, Alpene og Jurafjellene. Og dette tiltrekker mange turister hvert år. Genève er den nest største byen i Sveits, og er hjemmet til et flertall internasjonale organisasjoner, som for eksempel FN, World Health Organization og World Trade Organization. Dette gjør Genève til et sentrum for verdensdemokrati og internasjonal finans. Genève ligger i Romandy, den fransktalende delen av Sveits. Det er et fuktig, kontinentalt klima om sommeren og da passer det med en svømmetur i Genèvesjøen. På vinteren er det vanlig med en del snø, og frost om natten.

  Genève flyplass

  Genève sin flyplass ligger ca. 4,8km nord for byen. Etter Zürich, så er dette Sveits nest største flyplass. Det er enkelt å komme seg til flyplassen fra sentrum med direkte tog, buss, og motorvei. Om du booker en leiebil på flyplassen så kan du velge mellom å hente den på den franske eller den sveitsiske delen. Begge sider har sine fordeler. Klikk for mer informasjon på vår side Bilutleie Genève flyplass side.

  Geneva International Airport/ Genève Aéroport - GVA
  Hjemmeside: www.gva.ch
  Telefon: +41 22 717 71 11

  Togstasjon

  Genève-Cornavin er sentralstasjonen i Genève. Her kan du ta et 6-minutts tog til flyplassen, direkte tog til Frankrike med tollsted på stasjonen.
  Linjer: TGV til Frankrike: Paris, Lyon, Nice, Ville, Montpelier og St.Roch.
  Jura foot linjen: Olten-Genève Airport, denne linjen linker Genève med andre sveitsiske byer.

  Offentlig transport

  Transports Publics Genevois (TPG) styrer busser, trikker og trolleybusser i Genève. Tips: Hvis du bor på hotell, ungdomsherberge eller på en campingplass i Genève så anbefaler vi at du skaffer deg et gratis Geneva Transport Card som gjør at du kan reise gratis med offentlig transport i bykjernen. Dette kortet kan du også bruke på gule taxibåter! Om du ankommer til Genève flyplass, så kan du få en 80 minutters billett gratis slik at du kan komme deg til der du skal bo. Gratisbillettene får du fra billettmaskinene i bagasje området.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Genève